tr forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrLink
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TrLink

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SA arkadaşlar öncelikle foruma üye olma nedenim şu geriki sayfalarda açılmış olan forumtr konusudur cevap yazmayı çok istedim ama kapatılmış yöneticiler bu konuyuda kapamazlar umarım benim gibiler çıkabilir.

Bir kaç şey yazmak istiyorum bu dorum hakkında gerçekten güzel aynı zamanda da berbat diyebiliceğim bir dorumdur çünkü artık bu kadar büyümenin masrafı için reklam + reklamları geçtim gereksiz konular çöplüğü olmuş bir forumdur. ama kimse inkar edemezki 2milyon konu içerisinde sizinde aradığınız birşeyi google amca indexlemiştir:)

ben sevmiyorum değil ama onu geçmek hedefim olduğu için ve bu hedefi bana bu site sağladığı için seviyorum üye dahi olmadım çünkü rakibim:=) googleye forum yazdığınız zaman en büyükleri görürsünüz baştada frmtr gelir. az önce dediğim gibi bende bir forum sahibiyim ve Konular: 1.505, Mesajlar: 2.321, Üyeler: 1.884 ile forumtr ye kafa tutucağımı iddaa ediyorum çünkü abartısız reklamsız ve sağlam içerik :) aksini iddaa eden olursa ben burda olucağım biraz. daha sitemi açalı 2 ay oldu övünmek gibi olmasın ama pr4 oldum :D + forum yazılınca sdn 10. sayfada çıkarken ben kısa geçmişe rağmen 7. sayfadayım. hedefim ise bu kadar geçmişe sahip frmtryi yerinden eden ilk site olmak acaba o zaman da benim siteye mi gıcık olucaksınız ?

neyse toparlim bunlardan dolayı hem çok ayarım bu siteye hemde seviyorum :devil:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Reklam Kokuyo :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Selam sabah olmadan ne işlere girmişsin sen hocam.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Forum kurallarını hatim ediniz..

Mutlu yarınlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...