keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
arkadaşlar kesinlikle tpm teknolojini servisliğini yaptığı ürünleri almayınız bu kadar rezillik görmedim laptopumdaki ses çıkışlarıyla ilgili bir sorundan ötürü yaklaşık 1 ay önce aleti garantiye yolladım bios sifresini istemek için bikaç gün sonra beni aradılar söyledim ilerleyen deönemlerde haftada 1 aradım her hafta aleti yaptıkları ama test ettikleri söylüyor dün bugun için kargoya vereceklerini söylemişlerdi bugun aradım tekrar sorun olduğunu testlerine dewam ettiklerini söylüyorlar... 1 aydır laptopu olmayan bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak çektiğim sıkıntısı bi çoğunuz anlayacaktır ki artık bilgisayarla bütünleşmiş biri olarak ianın gerçekten çook zor cafe bilgisayarları ne kadar olursa olsun kendi bilgisayarı gibi olmuyor insanın haftaya göndereceklerine söz verdiler bakalım bu sefer sözlerinde duracaklarmı çünkü bu haftaya kargoya veririz dedikleri 3. bi kerede yarın veririz dediklerini sayarsak 4 olmuş.. yapamıyorsanız yapamıyoruz diyin değiştirin ürünü :S bu kadar saçma işmi olur yaww :S :S