TPM teknoloji nin servisleri

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
arkadaşlar kesinlikle tpm teknolojini servisliğini yaptığı ürünleri almayınız bu kadar rezillik görmedim laptopumdaki ses çıkışlarıyla ilgili bir sorundan ötürü yaklaşık 1 ay önce aleti garantiye yolladım bios sifresini istemek için bikaç gün sonra beni aradılar söyledim ilerleyen deönemlerde haftada 1 aradım her hafta aleti yaptıkları ama test ettikleri söylüyor dün bugun için kargoya vereceklerini söylemişlerdi bugun aradım tekrar sorun olduğunu testlerine dewam ettiklerini söylüyorlar... 1 aydır laptopu olmayan bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak çektiğim sıkıntısı bi çoğunuz anlayacaktır ki artık bilgisayarla bütünleşmiş biri olarak ianın gerçekten çook zor cafe bilgisayarları ne kadar olursa olsun kendi bilgisayarı gibi olmuyor insanın haftaya göndereceklerine söz verdiler bakalım bu sefer sözlerinde duracaklarmı çünkü bu haftaya kargoya veririz dedikleri 3. bi kerede yarın veririz dediklerini sayarsak 4 olmuş.. yapamıyorsanız yapamıyoruz diyin değiştirin ürünü :S bu kadar saçma işmi olur yaww :S :S

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allah bildiği gibi yapsın onları bela herifler teknik sevisisz diye dolaşıyolar ortada altı üstü
bi cam değiştiricekler 15 gün beklettiler doruncada bozuluyolar beyfendiler kavga etmediğim adam kalmadı 15 gün sonunda aldım oda ne ekranın cerçevesinde açıklık var esnetmişler hayvan herifler
allah düşürmesin oraya bidaha düşersem herhalde ya katil olurum yada maktül bisürüde truva atı bulaştırmışlar makineye o truva atları onları kovalasın :d

S_Yucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her hangi bir servisle ilgili detayları bilmeden bu kadar ön yargılı olunmamalıdır diye düşünüyorum

Ben de Acer ve Dell notebook kullanıcısıyım

darkwind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bilgisayarcıyım en rezil servislerden biridir. Bir laptopu garantiye bir kere verirsiniz %90 bi daa iflah olmaz peşinde 3-4 kere daa yollarsanız
panel bozuk dersiniz şehrinizdeki servise bunun windowsu bozuk kurmamız lazım servis ücreti derler. dersin windowsu yeni kurdum hatta defalarca kurdum ok derler biosta görün ekran titriyor dersiniz gördük derler yaptık derler gelir 1 saat sonra gene sorun başlar bu sever tpm merkeze yollarlar ordan test ok derler gelir cizgilenme olmuş tekrar gönderirsin (Daa gelmedi) başka laptopu gönderirsiniz usbler çalışmıyor kamera çalışyo die gelir bütün usbler 1.1 modda çalışıyor kamera çalışıyo gönderirsin tekrar kamera bozulmus usb sağlam ücüncü sefere olur herşey düzgün. yeni laptop satmışındır ikinci gün adaptör bozulur dersin bı sıfır ürün müşteri iade edicek adaptörü gönderirsin ürünün serisini falan yolarsın 1 ay sürer adaptörün gelmesi bu arada satan toptancı saolsun başka sıfır laptoptan adaptör yollar tpm e kalsa zor Allah kimseyi Tpmin eline düşürmesin monitör yolluyosunuz yaptık diyolar geliyo bozuk tekrar yolluyosun yaptık diyolar bozuk ücüncü sefere iade için form yolluyo. madem yapamican en başda söyle bizde rezil olmayalım cok pişkin insanlar çalışıyor ve müşteri telefon açtığında direk umarsamaz şekilde ürünü aldığınız yere iade edin bile diyebiliyor. Acer ürünleri benim kişisel düşüncem olmakla beraber türkiyede tpm yüzünde cok müşteri kaybediyor. Ben müşterilerime acer ürünleri tavsiye etmiyorum. Eğer birileri benden bunlarla ilgili bilgi isterse herkese verebilirim. Yaşanan şeyler gerçek. Genel olarak kimin servisi ii kimin servisi kötü az çok anlayabiliyorsun.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Keşke sikayetvar.com'a yazsaydın. Orası daha faydalı olurdu :-)

S_Yucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Elbette bahsedilen problem ve yaşanılanlar her hizmet sektöründe her alanda yaşanılıp karşı karşıya kalınabiliyor

Tpm Teknoloji yanısıra Sentim Bilişim alt yapısı ile birlikte Dekare Bilişim Acer servisliğini almıştır

Bugünlerde somut olarak işlev görmeye başlayacaktır

Şikayeti olan veya memnun olmayan farklı çözüm yolları, alternatifler arayabilir

Bazı problemler de ürünün (Acer'ın) kalitesizliğinden kaynaklanmasına rağmen yetkili servislerine yansıtmak bir nevze de olsa doğru değil tabii..

Yetkili servislerin yapacağı tek şey Acer yetkililerinden gelecek olan talimat ile hareket etmek olacaktır

Sonuçta mağdur olan tüketici, bayi veya son kullanıcı olacaktır

En iyisi hiç bir marka değildir, sorunsuz ürün de yoktur

Marka ve modeller arasında kapsamlı olarak kıyaslayarak değerlendirilebilir.

İyi akşamlar

cepo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar acer servislerinin hepsi berbat dekarede aynı.. acer alan kişilerin umarım aletleri hiç bozulmaz bozulursa bilinki sinir katsayınız bir anda tavan yapacaktır.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Merhaba

Elbette bahsedilen problem ve yaşanılanlar her hizmet sektöründe her alanda yaşanılıp karşı karşıya kalınabiliyor

Tpm Teknoloji yanısıra Sentim Bilişim alt yapısı ile birlikte Dekare Bilişim Acer servisliğini almıştır

Bugünlerde somut olarak işlev görmeye başlayacaktır

Şikayeti olan veya memnun olmayan farklı çözüm yolları, alternatifler arayabilir

Bazı problemler de ürünün (Acer'ın) kalitesizliğinden kaynaklanmasına rağmen yetkili servislerine yansıtmak bir nevze de olsa doğru değil tabii..

Yetkili servislerin yapacağı tek şey Acer yetkililerinden gelecek olan talimat ile hareket etmek olacaktır

Sonuçta mağdur olan tüketici, bayi veya son kullanıcı olacaktır

En iyisi hiç bir marka değildir, sorunsuz ürün de yoktur

Marka ve modeller arasında kapsamlı olarak kıyaslayarak değerlendirilebilir.

İyi akşamlar

yaa arkadaşım sen servis çalışanı mısın nesin anlamadım gitti :S illa servisi koruyacak.. bide firmaya b.k atmış :S sen acer adlı firmanın dünya çapında en çok satan ilk 3 firmadan biri olduğunu ferrarinin teknolojik sponsoru olduğunu ve bütün ferrari bilgisayarlarını acer'ın ürettiğini! ayrıca gemstone serisinin dış tasarımının bmw mühendislerine ait olduğunu ramlarda örenğin samsung gibi kaliteli firmalarla çalıştığını kısaca aletin buram buram kalite koktuğunu bilemeyecek birisin anladığım kadarıyla... Gel gör ki teknolojik aletler nispeten şans işi olarak sonuçta Allah(c.c.) yapısı değiller, bozulmakta veyahut bozuk çıkmaktadır bu acerden 2 milyar daha fazla verip aldığın sony'de de apple'da da olabilmektedir ki bizzat yakın bir arkaşım sony marka laptopundan çıkardığı sorunlardan ötürü nefret etmektedir!
Ancak örneğin asus marka laptop'unda sorun çıkan arkadaşım laptopun 2 hafta içinde önemsemediği bunun yanı sıra bildirmediği küçük sorunların bile düzeltilerek ürünün geri yollanmasına ne demeli?

Yukarıda bahsetiğim sorunun sonucunun ne olduğunu merak ediyor musun? Teknik servis elemanına telefonundan ulaşmayı başarabildiğim ilk fırsattaki bu artık 5.haftanın sonuydu bağırarak Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olduğumu bu işlerden ondan daha fazla anladığımu ve sırf laptopumu tamir etmedikleri için tek gelir kaynağım olan web tasarım işinden 1 ay içinden kaybettiğim parayı anlattım ve ürünüm anakartının değiştirilmeden 1 hafta içinde gelmediği takdirde mahkemeye gerekli belgelerle maddi tazminat davası açacığımı bildirdim. Sonuçta 2 gün sonra laptopum anakartı değiştirilmiş bir şekilde elimdeydi!.. :S
Aslında normal bir teknik servis elemanı olsaydı sorunun donanımsal olduğunu ilk bakışta anlar ve değiştirmeleri gerekiyorsa değiştirir gerekmiyorsa kullanıcı hatası olduğunu söyler geri yollardı ancak bunları anlayabilecek kapasitede biri orada çalışmıyordu malasef :S
Bunları tpm teknolojinin o günkü hali için söylüyorum umarım bi gelişme bi değişim yaşanmıştır o günden bu güne...

Ömer Faruk AK
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü - Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi

DorukC

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana urunu 30 is gunu (6 hafta yapar) icinde teslim etmek zorundalar. Edemezlerse para iadesi yada yeni urun verme mecburiyetleri vardir. ;) Verilis tarihinden bugune hesabini yaparak gerekli islemleri yaptirtabilirsin.