Yardım Tpm Siz Güncelleme Alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Windows 11 Tpm 2.0 Olmadan Çalıyor Ama Ben Güncellemede Almak İstiyorum Nasıl Yapabilirim

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Alamazsın microsoft izin vermez. Ek olarak yükseltme yapmak önerilmez. Mümkün olsa şöyle olabilir sistem özelliklerini değiştirme kısmında işlemci kimliğini, destekleyen işlemcilerden birini seçersen olabilir. O da yapılabilir mi bilmiyorum. Microsoft check attığında senin işlemcini uyumlular listesinde görecek ona göre de güncelleme atayacak. Tabi pratikte aklıma gelen bu. Olur mu o da kesin değil.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Windows 11, desteklenmeyen donanımlarla ilgili şu güncellemeleri alabilir: hata düzeltmeleri, güvenlik yamaları, güvenilirliği artırmayı amaçlayan bakım güncellemeleri. Ancak bunlar özellik güncellemeleri içermez. Bu yalnızca uygun cihazlara yükseltme olarak sunulur.
Bir özellik güncellemesi, Windows'un gelişmiş özellikler, güvenlik iyileştirmeleri ve daha fazlasıyla en son sürüme yükseltilmesini içerir.

Bir şekilde desteklenmeyen bir bilgisayara sorun yaşamadan Windows 11 yüklemiş olabilir ve sistemi performanslı bulabilirsiniz. Nitekim işletim sisteminizin sorunsuzca çalışmaya devam edeceğinin veya Microsoft'tan güncellemeler alacağınızın garantisi yoktur.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Tpm olmadığı için senden feragatnameyi kabul etmeni istemiştir kabul edersen yüklersin ama güncellme vs alamazsın.

Nonvalid27

Doçent
Reaksiyon puanı
255
Kardeş Güvenlik patchleri vs zaten geliyor gerek yok zaten şu an eski-orta pc lerde bile w10 dan daha iyi ve stabil çalışıyor bede HDD var ama ssd varmış gibi çok hızlı illa istiyorsan manuel yapmayı dene