Tp-link

boboerman

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tp-link f58253

modem var sadece belirledigim mac adreslerin baglanmasini istiyorum bu mumkun mu?

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tabiki de mumkun. Kablosuz ag ayarlarina girerek MAC adres filtrelemesini acacaksin ve erisimine izin vermek istedigin MAC adreslerini girdikten sonra listedeki MAC adreslerine izin ver veya ona benzer bir secenegi isaretleyeceksin olacak.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Değerli Müşterimiz;

Modeminiz ile ilgili olarak yaşadığınız problemi support.tr@tp-link.com adresimize mail atarak gelen mail doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. iyi günler dileriz.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Değerli Müşterimiz ;

Modeminizin TD ile başlayan kodunu belirtir misiniz?

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Repeater olarak kullanmak üzere TL-WA701ND AP cihazı aldım fakat repeater olarak 0 verim aldım(kurulumu müşteri teknik destek hattı aracılığıyla yaptıgım halde) cihazı geride veremediğim için tekrar masraf edip( kablo,servis vs)acces point olarak kullanıyorum fakat andraid tlf la bağlandığım zaman 1-2 dakika sonra internet bağlantısı gidiyor(laptop ta da) tekrardan cihazı aç-kapa yap, bilgisayardan baglantı sorunlarını çöz felan uğraşıp duruyorum kısacası cihazdan hiç memnun değilim .. bağlantı sorununun çözümü yokmudur..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçen tp-link modem aldım 150 mbps olan modelinden 5 yıl önce aldığım airties şu tp-link ten daha verimliydi

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Değerli Müşterimiz ;

Tp-Link Modeminizle alakalı olan probleminizi bizlere iletirseniz. Sorununuz ile ilgili olarak teknik destek verebiliriz. iyi günler dileriz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Repeater olarak kullanmak üzere TL-WA701ND AP cihazı aldım fakat repeater olarak 0 verim aldım(kurulumu müşteri teknik destek hattı aracılığıyla yaptıgım halde) cihazı geride veremediğim için tekrar masraf edip( kablo,servis vs)acces point olarak kullanıyorum fakat andraid tlf la bağlandığım zaman 1-2 dakika sonra internet bağlantısı gidiyor(laptop ta da) tekrardan cihazı aç-kapa yap, bilgisayardan baglantı sorunlarını çöz felan uğraşıp duruyorum kısacası cihazdan hiç memnun değilim .. bağlantı sorununun çözümü yokmudur..

Değerli Müşterimiz ;

Size ulaşabileceğimiz bir irtibat telefonunuzu bizlere mail atarsanız . Konu ile ilgili olarak tarafınıza dönüş yapıp bilgilendirme yapılacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar ;

Tp-Link Access Point , Router , Modem cihazlarının arayüz kullanıcı adı ve şifreleri " admin " & " admin " dir. Ttnet'e verilen kampanyalı Tp-Link cihazlarında ise Kullanıcı adı : admin & parola : ttnet dir.