Tp link wr 702n ile digitürk 9102 hd uydu alicimi kablosuz olarak internete bağlama

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
S.A ARKADAŞLAR DİGİTÜRK 9102 HD UYDU ALICIM VAR SÜPERONLİNE 25 MBPS HIZINDA FİBER İNTERNET VAR ( TİLGİN 1311 MODEMİM VAR ) BU İNTERNETİ KABLOSUZ OLARAKTAN NASIL VE NE ŞEKİLDE DT 9102 HD UYDU ALICIMA BAĞLAYABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ARKADAŞLAR ETHERNET KABLOSU İLE UYDU ALICIMA BAĞLAYIP DİGİTÜRK IQ BAĞLANIP İSTEDİĞİM PROGRAMI İZLEYEBİLİYORUM AMA BEN KABLOSUZ OLMASINI İSTİYORUM

duyduğum kadarı ile kablosuz erişim cihazları sayesinde olabiliyormuş

TP-link TL-WR702N Kablosuz Erişim Cihazı ile bu işi yapabilirmiyim fiyatı ise 60 tl civarında

www.digiturk.com.tr/digiturk-iq-kurulum

www.digitalturkiye.com/TP-Link_tl_WR702N.html

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın derya1978,

TL-WR702N cihazı bu iş için yeterli olacaktır. Ana modemden gelen kablosuz sinyali alıp yine ethernet kablosu ile IQ cihazına bağlanıp kullanabilirsiniz. TL-WR702N cihazı ile gelen sinyali kablosuz olarak alacağı için IQ cihazının yanına konumlandırabiliyor olacaksınız bu durumda kısa bir ethernet kablosu ile IQ cihazına bağlayabiliyor olacaksınız.

Saygılarımızla,
202.jpg

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Sayın derya1978,

TL-WR702N cihazı bu iş için yeterli olacaktır. Ana modemden gelen kablosuz sinyali alıp yine ethernet kablosu ile IQ cihazına bağlanıp kullanabilirsiniz. TL-WR702N cihazı ile gelen sinyali kablosuz olarak alacağı için IQ cihazının yanına konumlandırabiliyor olacaksınız bu durumda kısa bir ethernet kablosu ile IQ cihazına bağlayabiliyor olacaksınız.

Saygılarımızla,
202.jpg

kutunun içinden ne çıkıyor ethernet kablosu güç kablosu cd mi

bana bu cihaz önce bilgisayara bağlayıp şimdi kullandığım wifi kullanıcı adı ve şifresi onaylıyorum çıkarıp digitürk kutusunun arkasına ethernet kablsu ile bağlayınca oluyor doğrumudur

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın derya1978,

Doğrudur, bir ethernat kablosu, bir güç kablosu ve kurulum CD'si çıkmaktadır.

Kurulum için önce bir bilgisayara bağlayıp cihazı Client modunda kurmanız gerekmektedir.

Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi sinyali alacağınız modemi seçip şifresini gireceksiniz ve sonrasında IQ cihazına bağlamanız yeterli olacaktır.

Cihazın kurulumu için arayüz sayfasına girdiğinizde Kurulum modunu Client Mode olarak seçtikten sonra http://www.kolaykurulum.net/video22 linkinde yer alan videolu anlatımlardan Client modunu seçerek devam edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
202.jpg

morales59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer ethetnet bağlantılı bir laptopunuz veya pc niz varsa, herhangibir cihaza gerek kalmadan bu bağlantıyı yapabilirsiniz.

1- Ethernet kablonuzun bir ucunu digiturk uydu alıcısının ethernet girişine diğer ucunu da pc ye takın.
2- Denetim masası- Ağ ve İnternet-Ağ ve internet Paylaşım Merkezi ni açın ve soldaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirine tıklayın.
3- Wi-fi bağlantınızın üzerine gelin, sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Bu pencerede paylaşım penceresini açıp seçeneklerden üstte olan kutucuğun işaretlenmemiş olduğuna emin olun.
4- Aynı işemi ethernet bağlantısı için de yapın.
5- Aynı ağ bağlantıları penceresindeki wi-fi ve ethernet ikonlarını birlikte seçin (ctrl ile) ve ikisi de seçiliyken mouse sağ tıklayın bağlantıları köprüle seçeneğini seçin. Ayrı bir ağ köprüsü ikonu çıkana kadar ve pc niz internete wireless bağlanana kadar bekleyin.
6- Digitürk kumandasından internet butonuna tıklayın, ilk seferde bağlanmaz ise birkaç kez tekrarlayın..

iyi seyirler.

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
s.a arkadaşlar digitürk 9504 hd kutu var

internete bağlanmak istiyorum elimde tp link TP Link Wireless Nano Router TL-WR 702n var 3 senedi bi sorun yoktu ama 1 haftadır internete bein connete bağlanamıyorum

bilgisayara bağlayıp repeater yapıyorum oluyor ama bilgisayarda görünüyor ama çıkarıp digitürk kutu takınca internet çalışmıyor sürekli ağ hatası veriyor sebebi ne olabilir

benmi yapamıyorum bi sorun mu var acaba modemi açıp kapıyorum kutuyu açıp kapatyorum gene olmadı olmuyor