TP-LINK Kablosuz sorunu

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar,bende TP-LINK marka modem var.Evde hem masaüstü hemde laptop kullanıyorum.İnternette oynadığım battlefield cs go vb oyunlarda laptoptan girdiğim zaman ping sorunu yaşıyorum fakat aynı sorun masaüstündeki kablolu bağlantıda olmuyor.Bunun nedeni modemimden kaynaklanabilirmi veya laptoptamı bir sorun var ?Yardımcı olursanız sevinirim.

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ping sorunu tek internetle kaynaklanmıyor donanımsal (ram-işlemci) farkı vardır.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
İyi akşamlar arkadaşlar,bende TP-LINK marka modem var.Evde hem masaüstü hemde laptop kullanıyorum.İnternette oynadığım battlefield cs go vb oyunlarda laptoptan girdiğim zaman ping sorunu yaşıyorum fakat aynı sorun masaüstündeki kablolu bağlantıda olmuyor.Bunun nedeni modemimden kaynaklanabilirmi veya laptoptamı bir sorun var ?Yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın Maqemuya,

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için kullanmış olduğunuz TP-LINK marka ürünün model numarasını iletmenizi rica ederiz,

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Maqemuya,

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için kullanmış olduğunuz TP-LINK marka ürünün model numarasını iletmenizi rica ederiz,

Model numarası TD-W8910G İlginiz için teşekkür ederim .İndirme hızında problem yaşamıyorum gayet hızlı fakat sorun dediğim gibi fps oyunlarında.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Model numarası TD-W8910G İlginiz için teşekkür ederim .İndirme hızında problem yaşamıyorum gayet hızlı fakat sorun dediğim gibi fps oyunlarında.

Sayın Maqemuya,

Probleminiz cihazın yazılımından dolayıda kaynaklanıyor olabilir. Doğru yazılımı dosyası hakkında bilgi verebilmemiz için sizlerden cihazınızın versiyonu hakkında bilgi almamız gerekmektedir. Cihazınızın altında seri numarasının yazdığı etiket kısmında versiyon bilgisi (Örn; Ver:1.0 veya V1) yer almaktadır. Versiyon bilgisini bizlere iletebilir misiniz ?

Saygılarımızla,
banner-tr.jpg

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Maqemuya,

Probleminiz cihazın yazılımından dolayıda kaynaklanıyor olabilir. Doğru yazılımı dosyası hakkında bilgi verebilmemiz için sizlerden cihazınızın versiyonu hakkında bilgi almamız gerekmektedir. Cihazınızın altında seri numarasının yazdığı etiket kısmında versiyon bilgisi (Örn; Ver:1.0 veya V1) yer almaktadır. Versiyon bilgisini bizlere iletebilir misiniz ?

Saygılarımızla,
banner-tr.jpg

Versiyon numarası 4.2 olarak gözükmektedir.İlginiz için tekrar teşekkürler.

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Versiyon numarası 4.2 olarak gözükmektedir.İlginiz için tekrar teşekkürler.
Sayın Maqemuya,

TD-W8901G model numaraları cihazlarımda V2,V3,V6 donanım versiyonları bulunmaktadır. Cihazınızı TTNET tarafından kampanyalı olarak mı almıştınız ?

Saygılarımızla,
banner-tr.jpg

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın Maqemuya,

TD-W8901G model numaraları cihazlarımda V2,V3,V6 donanım versiyonları bulunmaktadır. Cihazınızı TTNET tarafından kampanyalı olarak mı almıştınız ?

Saygılarımızla,
banner-tr.jpg

Evet baya oluyor 2 seneyi geçti .

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Sayın Maqemuya,

TD-W8901G model numaralı Kablosuz ADSL Modem Routerlar kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili 444 80 20 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılarımızla,