TP Link Arayüz Şifre Problemi !?!?!?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
TD-8840T 4 portlu bir modem var. Kullanıcı arayüzüne giremiyorum. Şifre var o kadar reset atmama rağmen olmuyor. İnternetten de baktım, bu hata bazı kişilerde de varmış. Onlarında olmuyormuş, çözümler işlemiyor. Buradan var mı yardım edecek biri ?

Admin:Admin

Admin:1234

Şifre öneriside alayım ? :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Başında 0 olmadan telefon nosu olabilir mi?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Telekomdan aldıysan genelde admin-ttnet şeklinde oluyor.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
wireless ile mi girmeye çalışıyorsun arayüze? bende de tp link var, wireless ile girince hatalı şifre uyarısı veriyor. ethernet kablosunu takıp girince kabul ediyor

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Adminin ilk harfi küçüktür.

admin-1234

admin-admin

admin-ttnet

admin-password gibi olabilir.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Eğer deatmania'nın verdiği kullanıcı-parola çiftlerinden hiçbiri olmuyorsa, modeminde fabrika ayarlarına yüklenememe sorunu var; ki bazı modemlerde rastlanır. Dolayısıyla garantiliyse servise göndermek, garantisi bitmiş ise eski şifresini hatırlamak gerekir.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yok hiçbirini yemiyor. Modem 4 portlu kablolu. 3 sene geçti ama hiç şifreyi değiştirmedim. Admin : Admin'di, yemez oldu.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yok hiçbirini yemiyor. Modem 4 portlu kablolu. 3 sene geçti ama hiç şifreyi değiştirmedim. Admin : Admin'di, yemez oldu.
belki çözüm bulamadınız bikaç öneri:modemi kablolu bağlamak gerekiyor...modemi sıfırladıktan sonra-192.168.1.1-admin-admin..şayet girilemiyorsa chrome ile veya opera ile deneyin...ie de biraz sıkıntı yaratıyor...
sitesi modem ayarlarının kablo bağlantısı ile yapılmasını önermekte....

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
TD-8840T 4 portlu bir modem var. Kullanıcı arayüzüne giremiyorum. Şifre var o kadar reset atmama rağmen olmuyor. İnternetten de baktım, bu hata bazı kişilerde de varmış. Onlarında olmuyormuş, çözümler işlemiyor. Buradan var mı yardım edecek biri ?

Admin:Admin

Admin:1234

Şifre öneriside alayım ? :D

kullanıcı adı : ttgalaksi@ttgalaksi
şifre : ttgalaksi

BooM3455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimkide tp-lınk w8901g ama ethernet kablosu olmadan girmiyordu taktım şifre ve kullanıcı isim gine yanlış diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
td-w8901g bi modemim var bütün şifreleri deniyorum olmuyor resette attım hala aynı ne olabilir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modemin şifresini deyiştirmoyorum nasıl deyiştireceyim

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Modemin arkasındaki reset tuşuna basılı tut 10-15 saniye.sonra 192.168.1.1 adresine gir.hızlı kurulumdan işlemlere başla.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Beyler Lütfen Yardım Edin Benimki P-660W-T1 v2 ZyXEL Modemime Birçok Kez Restart Attım Arkasındakı Butonu Kapayıp Açmak Sadece Şifre Istedi 192.168.1.1'de Şunları Yazdım Olmadı [ttgalaksi,root,admin,ttnet,1234 vb.] TTNET'Den Aldık Yaşım 14 Müşteri Hizmetlerine Başvuramam Lütfen Söyleyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler lütfen yardım edin benimki p-660w-t1 v2 zyxel modemime birçok kez restart attım arkasındakı butonu kapayıp açmak sadece şifre istedi 192.168.1.1'de şunları yazdım olmadı [ttgalaksi,root,admin,ttnet,1234 vb.] ttnet'den aldık yaşım 14 müşteri hizmetlerine başvuramam lütfen söyleyin
modeminin altinda şifre yazmiyo mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
routera giriyorum şifre ve kullanıcı adını yanlış diyo ya td864w

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Değerli Forum Kullanıcıları,

Süper Moderatörümüz @eSa'nın da belirtmiş olduğu gibi TTNET'den verilmiş olan modemlerin genellikle arayüz kullanıcı adı ve şifreleri admin ve ttnet olmaktadır. TTNET kampanyası dışında almış olduğunuz TP-LINK cihazlarının fabrika ayarları ile gelen arayüz kullanıcı adı ve şifreleri admin ve admindir. Bu şekilde giriş yapılamadığı takdirde cihazınızı fabrika ayarlarına cevirip tekrardan giriş yapabilirsiniz.

Fabrika ayarlarına çevirmenize rağmen giriş yapamıyorsanız cihaz kendini resetlemiyor demektir. Bu durumda garantisi devam ediyor ise garanti servisine yönlendirmeniz gerekebilir. Garanti kontrollerini sağlayabilmeniz için dilerseniz bize özel mesaj üzerinden veya support.tr@tp-link.com e-mail adresine cihazınızın seri numarasını ve durumu belirterek bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
süpersin modemin altında yazıyormuş bende 1 saat boşuna uğraşmışım :)
Bilgin için çok sağol işe yaradı ve girdim artık

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
şifre ve kullanıcı adımı unttuum:devil:

Değerli Kullanıcımız,

Daha önce ki mesajlarımızda belirtmiş olduğumuz gibi bu durumda cihazınızı resetleyerek tekrar yapılandırmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,
202.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
#15 sleeper cevabın gerçekten çok işime yaradı, buradaki her şey gereksiz senin cevabın sayesinde modemimi resetleyebildim. 10-15 saniye reset düğmesine basılı tutmak gerekiyormuş .SAĞOL