Tozdan Telefonun Rengi Gidiyor!

furkan1080p

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar benim Realme 7 telefonumda kutuda gelen kılıfı kullanıyorum fakat kılıf içerisi yanı arka kapak tarafı, ahizesi sürekli tozlanıyor sürekli temizlesemde fark eden bir şey olmuyor bugün kontrol etmek için çıkardım kamera çerçevesi, üst kısım ve hoparlörün bulunduğu alt kasada nokta nokta siyah aşınmalar var ben ne yapabilirim garantilik bir iş falan mıdır çok saçma olay gerçekten ya.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kullanılan malzeme kalitesinden dolayı. Cihaz önerirken malzeme kalitesi kötü deyince ne olacak ya diyenler okur umarım konuyu.

Garantiye yollayın eğer rahatsız edici düzeyde ise. Sonuçta kılıf ile kullandım hep diyorsunuz burada bir kullanıcı hatası yok.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Arkadaşlar benim Realme 7 telefonumda kutuda gelen kılıfı kullanıyorum fakat kılıf içerisi yanı arka kapak tarafı, ahizesi sürekli tozlanıyor sürekli temizlesemde fark eden bir şey olmuyor bugün kontrol etmek için çıkardım kamera çerçevesi, üst kısım ve hoparlörün bulunduğu alt kasada nokta nokta siyah aşınmalar var ben ne yapabilirim garantilik bir iş falan mıdır çok saçma olay gerçekten ya.
Sıradan Kullanıcı'nın dediği gibi, malzeme kalitesinden dolayı.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Hem malzeme hemde telefonun kullanıldığı kılıf, ortamdaki toz miktarı vb. gibi şeylerden etkilenmiş olabilir