YahyaCandan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Touchwiz nedir olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ?
Yeni arayüzü Note4 te 8 ay kullandım 1 kere sismedi performans hep ilk günkü gibiydi.Touchwiz dünyanın en kötü mobil arayüzüdür. 1-2 ay içerisinde öyle bir şişerki sonunda patlak verir.
Yeni arayüzü Note4 te 8 ay kullandım 1 kere sismedi performans hep ilk günkü gibiydi.
Nefret edersin pisman oldum s3 miniyi aldigim guneTouchwiz nedir olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ?
S serisi ve note serisi dışında miniler dahil alınmaz...Nefret edersin pisman oldum s3 miniyi aldigim gune
Samsung un hicbir telefonu alinmaz hava widgeti surekli hata veriyo 4 aydada bu kadar olmaz ya gitti aylarca biriktirdigim para tamam donanim yetmez olur hata ama 4 aydada sorun cikartmasin yok wifi sorunu yok gogle play 409 hatasi bitmedi bi hatalari youtube videolarini acmaz hata verir bunaltti format atsammi napsam artik bi formati ogreniyim ayda bir formatS serisi ve note serisi dışında miniler dahil alınmaz...
Benim telefon kafayi yemis neyse sabir 7 yil daha kullancaz surda[MENTION=470546]umut erdem[/MENTION]
Senin telefonundan kaynaklaniyor o.
Samsung un hicbir telefonu alinmaz hava widgeti surekli hata veriyo 4 aydada bu kadar olmaz ya gitti aylarca biriktirdigim para tamam donanim yetmez olur hata ama 4 aydada sorun cikartmasin yok wifi sorunu yok gogle play 409 hatasi bitmedi bi hatalari youtube videolarini acmaz hata verir bunaltti format atsammi napsam artik bi formati ogreniyim ayda bir format
Kullanmadığın modeller hakkında yorum yapman doğru değil, note 4 ten bu yana sorunsuz kullanıyorum.Samsung un hicbir telefonu alinmaz hava widgeti surekli hata veriyo 4 aydada bu kadar olmaz ya gitti aylarca biriktirdigim para tamam donanim yetmez olur hata ama 4 aydada sorun cikartmasin yok wifi sorunu yok gogle play 409 hatasi bitmedi bi hatalari youtube videolarini acmaz hata verir bunaltti format atsammi napsam artik bi formati ogreniyim ayda bir format
Ne yani yalanmi s3 mini kullandigimKullanmadığın modeller hakkında yorum yapman doğru değil, note 4 ten bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Varsa var bem ne yapiyimSana demişki sen s3 mini kullanıyorsun onda olan laglar note 4 te olmaz. Kullanmadığın cihaz hakkında atıp tutma demiş ki,haklı. Yeni toucwiz süper diyebilirim aynı zamanda en işlevli arayüzde denilebilir. Her türlü kolaylığı var
"Samsung un hicbir telefonu alinmaz " bu senin yazın yazdığın yazıyı oku birde benim yazdığımı okursan ne demek istediğimi anlarsın.Ne yani yalanmi s3 mini kullandigim
Hatice ne[emoji4]samsung da alınır sony de hatice de alınır düzgün sesi bunlar veriyor.
Hatice =HTCHatice ne[emoji4]
Hatice ne[emoji4]