Touchpad'ı kapatamıyorum.

Serkan Bey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yaptıysam olmadı. Laoptopum asus marka ve fn+f9 tuşuna basıyorum kapanmıyor. Denetim masası--> aygıt yazıcılar-->ters tık fare özelliklerinden harici mause bağlandığında otomatik kapan yaptım olmadı. Sürücüyü devre dışı bıraktım olmadı. Yokmudur derdime bir çare arkadaşlar...

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
laptopun tam modelini yaz veya. program ve özelliklerden touchpad i sil ve driverı varsa tekrar kur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fn f9 tuşu çalışıyordu benimde garantiye yolladım touch pad kayma yaptığı için tamir ettiler ama şimdi fn f9 çalışmıyor ben ne yapmalıyım peki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm bilgisayrım msi ge60 bendede aynı sorun var kullanım klavuzunda fn+f3 dio basıyorum ama kapatmıyo baska nasıl kapatabilriim su touchpadi

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bios a bakar mısınız touchpad enable disable ayarı var mı ? np300e5c kullanıyorum biosumda öyle bi özellik var mesela sizde bi bakınız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bnm bilgisayrım msi ge60 bendede aynı sorun var kullanım klavuzunda fn+f3 dio basıyorum ama kapatmıyo baska nasıl kapatabilriim su touchpadi

http://postimg.org/image/hvlid3nzz/ bu resmi foruma ben atmıştım bi hafta önce.. bakın burda bnm bios ta touchpad enable disable ayarı var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var sürücü güncelleme yaptım driver booster diye bi programdan simdi sağ alttaki simgesinde kalktı fn f9 la kapatabiliyordum artık onuda yapamıyorm öyle açık kaldı biri yardım etsinnn

ThanatosDharma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
FN tuşu yeni bioslarda normal tuş işlevi görür. Touchpadi kapatmak için Alt + F9 yapacaksın