12 Aralık 2013 #1 B belecoma Öğrenci Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 toshiba L505 13 v modeli laptobumda touch pad çalışmıyor. sürücüleri yükledim. fn+f9 ve türevlerini uyguladım olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.
toshiba L505 13 v modeli laptobumda touch pad çalışmıyor. sürücüleri yükledim. fn+f9 ve türevlerini uyguladım olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.
13 Aralık 2013 Konuyu başlatan #2 B belecoma Öğrenci Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 bir bilen yardımcı olsun arkadaşlar. touchpadi aygıt yöneticisindeki ayarları haricinde başka bir yerden açıp kapatabiliyor muyuz
bir bilen yardımcı olsun arkadaşlar. touchpadi aygıt yöneticisindeki ayarları haricinde başka bir yerden açıp kapatabiliyor muyuz