Total War Attila

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deutsch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Total War Attila (De) diyeyim. Oyun aşırı derecede kasıyor. Çünkü Windows 8.1 kullanıyorum :) . Ben sorunu şöyle özetliyeyim. Bir çok yerde de araştırdım. Windows 8.1 bulunan arkadaşlarım oyunu rahatlıkla oynayabiliyor ancak bende böyle bir şey söz konusu değil. CD'den yaptığım kurulumu kaldırdım. Torrent'ten indirdim 10 GB mı ne. Gene kasma, aynı CD'yi kuzenime kurdum, 3GB Ram 2 GB Ekran Kartı AMD ( özetle sistemi benden düşük) Windows 8.1'de onun aldığı performansı alamıyorum. İşlemciler aynı marka ekran kartı aynı marka. Aldığım FPS 0.5 :cursing: Yükleme ekranında 20 - 25 saniyede doluyor. Siyah bir ekrandan sonra giriş yapıyor ama devamı ( voov ) aşırı derecede kasıyor. Arka planda atlar koşuyor bilen bilir. Orada kasar mı ya ? :crying: Karakter seçim ekranında kasma yapmıyor ( İşte Uldin'i gösteren kısımlarda ), zerre kasma yok. Ne yapmalıyım ?

Ekran Kartı : AMD Radeon R5 M240 with 2GB Dedicated VRAM 1300 MHZ
İşlemci : AMD Quad-Core Processor A8-6410 (up to 2.4 GHz) Normal : 2.0 GHz
RAM : 4GB DDR3 L Memory
1000 GB HDD

Yedek fanda zamanında 135 TL verip alınmıştı. Logitech marka. Sniper Elite 3, COD MW Serisi vs. oyunlar oynarken ısınma aşırı derecede olmuyor. Yani 1. 1.5 Saat sonra hafiften ılık bir hava veriyor. O zaman kapatıyorum.

Ekran kartımı bu gün AMD'nin sitesinden güncelledim. Ama değişen pek bir şey olduğunu söyleyemem.