Linkte herhangi bir sorun yok. Android cihazda açınca Android uygulaması iOS cihazda açınca iOS uygulamasına yönlendiriyor.Steam kodu almak için davet linki oluşturdum fakat bir işe yaramıyor. Açan arkadaşım IOS linki geldiğini söylüyor. Kendi telefonu Android. Tecrübesi olanlar bilgilendirebilir mi? Aşamaları vs. yazarsanız sevinirim.
Benim linkim: Tosla
Hayır, bitmemiş.Kampanyanın süresi bitmiş olabilir mi?
Telefon'dan linki girerse google play'e yönlendirir.Steam kodu almak için davet linki oluşturdum fakat bir işe yaramıyor. Açan arkadaşım IOS linki geldiğini söylüyor. Kendi telefonu Android. Tecrübesi olanlar bilgilendirebilir mi? Aşamaları vs. yazarsanız sevinirim.
Benim linkim: Tosla
Hayır, alakası yok. Bizzat kendim denedim. Linke tıkladığınız platform hangisi ise onun uygulama marketine yönlendiriyor.IOS üzerinden link hazırlayıp android kullanıcısına atarsanız normal şekilde ios linkini atmış olursunuz.
Hayır öyle olmuyor karşı tarafın cihazı neyse app store veya google play store'a yönlendiriyor.IOS üzerinden link hazırlayıp android kullanıcısına atarsanız normal şekilde ios linkini atmış olursunuz.
başka bir cihazdan veya emülatörden denermisinizHayır öyle olmuyor karşı tarafın cihazı neyse app store veya google play store'a yönlendiriyor.
Öyle denedim. iOS cihazdan linki oluşturdum ve tıkladım App Store' u açtı. Sonra aynı linki emülatöre yazdığım zaman Play Store' u açtı.başka bir cihazdan veya emülatörden denermisiniz