Toshiba USB 3.0 Hız Problemi

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 10665Arkadaşlar merhaba USB 3.0 portlu pc'mde pc'den dosya kopyalamaya çalışırken hız 23 mb/s den başlayarak 8 mb/s ye düşüyor.

Sonra USB den pc ye kopyalarken 100 mb/s hıza ulaşıyor. Daha önce Sandiskin çok iyi belleği ile de aynı hızları yakalamıştım.

Yani pc den usb ye dosya kopyalarken bi saçmalama oluyor bunu anlayamadım. PC de mi sıkıntı var acaba?

İşletim sistemim Windows 8 - 64 bit.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bilgisayardan Usbye kopyalarken usbnin yazma hızı gecerlidir, usbden pc ye kopyalarken de Bilgisayardaki hddnin yazma hızı gecerlidir bilgisayarınıza dosya kopylarken daha hızlı olur cunki genelde hddlerin yazma hızı daha yüksektir, usb belleginizin marka modelini yaza bilirmisiniz yazma okuma hızlarına bakmak için

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yazdığınız için teşekkür ederim ürün linkte bulunan üründür. Bendeki 16 Gb olan cihazdır.

http://www.toshiba-memory.com/cms/tr/urunler/usb_sticks/usb3/transmemory-usb3.html
Usbnizin okuma hızı 70 mb/s yazılmıs internette ama yazma hızıyla alakali bilgi toshibanın sitesinde bile yok kutusu varsa kutusunda yazar yazma hızı,Pc ye dosya kopyalarken iyi hızlar yakalaya bilirsiniz ama dediğim gibi usb ye kopyalarken her ikisi usb 3.0 desteklese bile bilgisayarın yazma okuma hızları cok yüksek olsada(Genelde yüksektir) usb nin yazma hızına takılır o hızda ilerler siz yazma hızına bi bakın usbnin cunki 8 mb/s de bu usb için cok düşük

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürünün kutusunda da yazmıyor bişi :( acaba benim Laptopun usb 3.0 portlarında mı bir sıkıntı var.

MSI GT70 Dragon Edition

Daha evvelden Sandiskin USB 3.0 flash belleği ile de yavaş kopyalama problemi yaşamıştım çünkü :(

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ürünün kutusunda da yazmıyor bişi :( acaba benim Laptopun usb 3.0 portlarında mı bir sıkıntı var.

MSI GT70 Dragon Edition
Bilgisayarda sıkıntı oldugunu düşünmüyorum çunki bütün usb cıkıslarda aynı sıkıntı yasanıyorsa sıkıntı taktıgınız usb belleğin yazma hızında, orneğin bilgisayarınıza baska bir hdd takın usb 3.0 olan aradaki farki hissedersiniz boyle bi deneyin tam anlaşilir sıkıntının nerede oldugu

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginiz için teşekkür ederim deneyeceğim.