Toshiba Satellite C660/ C660d driver sorunu!!

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Toshiba Satellite C660/ C660d marka laptop var bende. alındığında driver cd si verilmemiş. internetten baktım driverlar olmuyor. hiç bi yerde de bulamadım. bulduklarımda çalışmadı.

bir de bilgisayara format atmadan önce kablolu ağı görmüyordu bilgisayar. rj45 taktığımızda modem kablonun bilgisayarla bağlantısını görüyordu fakat bilgisayar modemle olan bağlantıyı görmüyordu.

Bu sorunu nasıl aşabilirim?

bizdeneriz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin sorunun çözümü aşağıdaki linkte.

http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=25&service=SE adresinden laptopun arkasındaki bilgilere göre driverini bulabilirsin.

Değerli kardeşim senden bir şey rica edebilirmiyim. Aynı laptop u kullanıyoruz. Eğer kurtarma diski çektiysen bana gönderebilir misin? Kargo bana ait. Yada bu arkadaş dışında Satellite C660/C660D Model laptopu olan kurtarma diskini dvdye çekip bana gönderebilir mi? Lütfen acil ihtiyacım var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
C660D-199 driver toshibanın kendi sitesinde yok. elinde olan varsa bana mail, yoluyla gönderebilirse sevinirim. osmantok hotmail com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı model laptoptan alcam. acaba kullanan arkadaşlaR memnun mu ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN Okuru öyle bir manyaklık yapma bendede var ama çok kötü,oyunlar,video izlerken bile çıldırtıyor insanı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar toshiba satellitte c660d marka laptop almayın kesinlikle tavsiye etmem hiçbi driverleri bulunmuyor ve formatına 60tl isteniyor eğer laptop alacaksanız intel kore yada intel dua seçimi mükemmel olur yanlız i5 yada i7 de almayın acayıp derecede kasıyor i3 bence mükemmel bi seçim olur sizin için ben toshiba aldığımdan beri driver sız kullanıyorum çok ısınıyor ve çok donuyor inşallah çipseti yanmaz yanarsa toshiba genel merkezinide ben yakarım tafsiye isteyen arkadaşlara yardımcı olmaktan memnun olurum 05432137118 adım soner

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bu bilgisayar niye böyle anlamadım gitti ya paylaşım kablosunu bağlıyamıyorum (HDM girişi yok neden ? yardımcı olursanız sevinirim :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı model laptop bendede var ancak internet sorunsuz gründüğü halde internete giremiyorum birde biosdan bişey yaptım win7 açılana kadar klawyeyi görmüyor usb portuna başka bişey takıncada okumuyor yardımcı olabilirmisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar toshiba satellite c660d 2tj laptopumda kamera sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tüm ihtiyacınız olan tohshiba software installer 1.0 bu programı indirip çalıştırın arkasında Io bit driver booster programını çalıştırın güncel olmayan driver güncellensin driver sorununuz bitmiş olacak ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar ben toshiba c660d bilgisayara format attım fakat driverlerini bulamıyorum indirdiklerim çalışmıyor çıldırmak üzereyim ve yarın üniversiteye gidicem orda bilgisayar bulamayabilirim acil yardım lazım...Toshibanın kendi sitesindeki driverler olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abim bana cdleri gondere bılırmısınız eger mumkunse 05512056322 ararsanız sevınırım (satalıte C6601QH)