TOSHIBA SATELLİTE A200-1UB WİNDOWS 7 format acilll yardım lütfeen!!!

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar şimdiden herkese teşekkür ederim yardımlarınız için :D Elimde şu an abimin kullandığı satellite a200-1ub laptop var. laptop ölmüş durumdu öğrenci evi felan tabi elden ele :D şu anda perfect xp yüklü acaba ben bu laptopa win7 yükleyebilirmiyim birde sizce win7 nin hangi sürümünü yükleyeyim 32bit mi 64 bitmi starter mı home premium mu vs.vs.? birde normal masaüstü pc ye format attığım cdyle atabilirmiyim masaüstüne göre bir farkı varmı ?? daha önce birkaç defa masaüstü pc ye attım ama laptop ilk defa biraz yardımcı olursanız sevinirim :D:D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
xp kur :) win7 kaldırmasına kaldırır ama performans sıkıntısı yaşarsın. pc ye atar ki atabilirsin muhtemelen.

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cd den başlatamıyorum pc yi :( format atamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben TOSHIBA SATELLİTE A200-1UB laptopa windows 7 kurmaya çalışıyorum. boot menüsünden dvd sürücüsünü 1. sıraya almama reğmen CD'yi görmüyor. birkaç sefer denedim ve şimdide bootmgr is missing pres ctrl+Alt+Del to restart şekinde hata veriyor. Yani anlayacağınız ne vindows 7 cd'sini görüyor nede bilgisayar açılıyor. acil yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler...