Toshiba p855 bios güncelleme sorunu

lght571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün 13.12.2012 Toshiba laptop'uma Toshiba'nın kendi kurulu programından Bios güncelleme uyarısı geldi. Güncelleme yaptım. Bilgisayar güncellemeyi doğruca yaptıktan sonra kapandı. Şimdi açıyorum bilgisayar normal çalışıyor ama hiç birşekilde görüntü yok. Birçok siteye baktım sorun yetkili servis dediler. Burada ne dil biliyorum nede servise gidecek belgelerim yok. Mecburen kendim sorunu çözmek zorundayım (laptopu açmadan) lütfen yardım edin.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yapabilirsen harici bir ekran tak, vga veya hdmi cikisindan , goruntu alirsan onceki biosu nasil tekrar geri yuklersin onu arastir. gecici cozum olabilir.

lght571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın power düğmesine bastığım zaman bilgisayar açılıyor ışıkları yanıyor hamen ardından tekrar kapıtıyor kendini sonra tekrar açıyor cihaz. Bu açma kapama rutin olarak devam ediyor. Görüntü hiçbir şekilde yok ama dediğinizi deneyeceğim.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ilk mesajinda bilgisayar aciliyor ama goruntu yok dedin ben ona gore cevap verdim. simdi isiklar yaniyor sonra pc kapaniyor, sonra tekrar aciliyor sonra tekrar kapaniyor bu rutin olarak devam ediyor diyorsan o zaman is degisir. Bios chip i update sirasinda zarar gormus olabilir, dedikleri gibi service gitmen gerek.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bios sıfırlama yaparsa çözüm sağlayabilir sanırım laptopu söküp anakartın üzerindeki pili söküp 15 dakika beklerse olabilir?

lght571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopu açamam zira garantisi devam ediyor. Kasayı açarsam başka bir problemde garanti kapsamı dışına alınır..

Laptopu açamam zira garantisi devam ediyor. Kasayı açarsam başka bir problemde garanti kapsamı dışına alınır..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Büyük ihtimalle ekran kartı sorun kaynaklanıyor harici bir ekran kartı takarak açmayı deniyebilirsin.

lght571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler arkadaslar turkiyede servisi aradim dedikleri su;

sen niye gyuncelliyorsun biosu bilmiyormusun bilgisarayin en hassas yeri bende dedim kardesim toshiba kullananlar bilir tempro die bos bir guncelleme programiniz var 3 gtundur uyari veriyor bugun 4. gun hadi guncelleyim dedim guncellemez olaydim ama sizin yapcaginiz pprogramda gereksiz. adam diyor sonra buraya getirin bios ayari bolzulmustur veya anakart bozulmustur bakariz diyor garantisi devam ediyorsa duruma gore ucret alma almama bakariz dedi bende. ocak sonunda gitcem tr ye bakalim gostercem.. insallah anakart yanmamistir bios ayari bozulmustur sadece.

simdi islerim dolayisiyla netbook aldim 400 tl turk parasiyla 0 pockart diye bi model memnunum bakalim insallah sorun cikarmaz