Toshiba mı,HP mi almalıyım sizce hangisi ?

Aragon5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BeyDadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hp sakına alma derim çünkü çok sorun çıkartır ısınma vs. toshiba hem dayanıklı hemde performanslıdır hp ye göre.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Neden Teknosa? Aynı model'in Vatan'daki fiyatına bakmanı tavsiye ederim.
Vatan ile bir tanışıklığım filan yok ama indirimli fiyatları yerine göre gerçekten de indiirmli olabiliyor.

Toshiba i3 işlemcili, HP ise i5 işlemcili, ikisinin ekranı ve diğer özellikleri aynı gözüküyor.

Bu arada HD ekranı nereden çıkardın? Her iki bilgisayarın ekranı da HD ama full-HD değil.

Ben i5 işlemcili olanı daima tercih ederim. Özel durumlar hariç (tablet ya da dokunmatik ekran gibi) i3 işlemcili bir bilgisayara 1000 TL üstünde para ödemek çok mantıklı gelmiyor.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Toshiba
s8.gif

Aragon5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım..Toshibanın özelliği düşük geldi bana,i3 ile i5 + HP de turboboost falanda var,daha iyi gibi gözüküyor.neden teknosa ? Çünkü en iyi hizmet orada var,mağduriyet söz konusu değil..daha öncedende teknosadan Toshiba marka laptop almıştım,kaliteli,sağlam yalnız ne kadar kaliteli olursa olsun o parayı etmez sonuçta diye düşünüyorum..

Yorumlarınızı bekliyorum bu hafta içi almayı düşünüyorum,gönlüm HP'den yana ama sormak istiyorum,Masaüstü olsa neysede laptoplardan anlamıyorum..

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ne gibi oyunlar oynuyorsun ? Bilgisayarda neler yapıyorsun ?
Yeni çıkan oyunlardan bahsediyorsan i3 ve 7610m (toshiba için) pek yeterli değil.