Toshiba laptop yardım! ağır oyunlar için bu sistem yeterli mi?

haddan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TOSHIBA Satellite A660-10W Core i7-720QM 1.60GHz 6GB 640GB GT330M 16" Blu-ray Win 7 Pre.
Satellite A660-10W

İşlemci tür : Intel® Core™ i7-720QM İşlemci
saat hızı : 1.60 / 2.80 Turbo GHz
Ön Veri Yolu : 1333 MHz
2. seviye önbellek : 6 MB

İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64-bit (önceden yüklenmiş, Toshiba-HDD kurtarma)
Sabit disk kapasite : 640 GB
sürücü dönüşü : 5,400 rpm

Ekran boyut : 40,6cm (16,0”)
tür : 16:9 en boy oranıyla Toshiba TruBrite® HD TFT 9 en/boy oranı ve LED arka ışıklandırma
dahili çözünürlük : 1.366 x 768

Ekran bağdaştırıcısı üretici : NVIDIA®
tür : CUDA™ teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 330M
bellek kapasitesi : 1.024 MB ayrılmış VRAM. Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: yüklü 6 GB sistem belleğine sahip en fazla 3.769 MB ve 8 GB sistem belleğine sahip en fazla 4.606 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte).
bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş)
bağlı veri yolu : PCI Express®

Kısaca:
Intel® Core i7-720QM, 1.60/2.80 Turbo GHz
Windows 7 Home Premium 64-bit
16'' Toshiba LED
640GB
4GB RAM / DDR3 (1066MHz) max 8GB
NVidia GT 330M, 1024MB
Fast Ethernet LAN
Wireless Lan /b/g/N, Bluetooth
DVD Super Multi Drive (DL)
Web Camera with built-in mic

Ağbiler bu özellikler ile ağır oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim acaba? örneğin Fifa, Pes, Call of Duty, Need for Speed prostreet vs. gibi geniş yer tutan oyunlar...Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
smile.gif
(Almışkende düzgün bişy almak isterim.Fiyatıda 2.600 tl...)

Flybot-TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, bu özelliklere sahip bir bilgisayarla saydığınız oyunları oynayabilirsiniz.
Fakat bilgisayarı sadece oyun oynamak için alıyorsanız, kesinlikle masaüstü bilgisayar almanızı öneririm.

haddan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi masaüstüm var ama oyunları kaldırmıyor.Almışken hem iyi hem de her yere taşıyabilmek için laptop alıyorum.
1-)Neden masaüstü öneriyorsun?
2-)Benm merak ettiğim bu özellikler ile TAKINTISIZ oyun oynayabilirmiyim? (o oyunları masaüstündede oynarım ama donuk donuk ve takıntılı)
şimdiden çooooook teşekkür ederim :) )

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Abi masaüstüm var ama oyunları kaldırmıyor.Almışken hem iyi hem de her yere taşıyabilmek için laptop alıyorum.
1-)Neden masaüstü öneriyorsun?
2-)Benm merak ettiğim bu özellikler ile TAKINTISIZ oyun oynayabilirmiyim? (o oyunları masaüstündede oynarım ama donuk donuk ve takıntılı)
şimdiden çooooook teşekkür ederim :) )

1500 liraya bi normal laptop alıp, kalan 1100 liraylada var olan masaüstünü güçlendirip kullanabilirsin.. laptopta donanım ilerde değiştirelemediği için masaüstünü önermiş arkadaş.. mantıkende doğru olan bu ..

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bir çok oyunu oynayabilirsin. (Kimi oyunlarda tam özellikler açık olmamak kaydıyla.)
Ancak ben olsam oyun için ekran kartı daha iyi ve ekran çözünürlüğü 1920x1020 olan bir model seçerdim.

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
laptopu oyun icin kulanmak aslında pek kulanışlı bir durum olmasa gerek ama sistemin görünüş itibariyle iyi sayılır..

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu satten sonra DX 10`a para verilmez hemde 2600 lira abartı olur eylül ayına kadar GT 400 serisi çıkacak beklersen onlardan bi tanesini içinde barındıran laptoplardan al derim yada aşağıdaki makineye bak şuan piyasada rakibi yok Lenovo Y560 var oda Türkiyeye gelip geleceği ve fiyatı bilinmiyor

http://www.esl.eu/tr/news/128027/B-y-k-d-ll-Lenovo-Warcraft-3-Ligi-A-ld-/

Burdaki 1. Ödülden bahsediyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...30-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=45230

haddan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında sürekli oyun oynamaycam.Öss'ye hazırlık var.11. sınıf oldum.Arada bir, bazen ağır oyun oynarım.Güzel oyunlar çıktıkça...Ama işte almışken kaliteli, üst düzey her oyunu kaldırabilecek bir laptop istiyorum.Bilgisayarcım bana bunun oyunlar vs. için iyi olduğunu takıntısız ve rahatça oynayabileceğimi söledi.

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aslında sürekli oyun oynamaycam.Öss'ye hazırlık var.11. sınıf oldum.Arada bir, bazen ağır oyun oynarım.Güzel oyunlar çıktıkça...Ama işte almışken kaliteli, üst düzey her oyunu kaldırabilecek bir laptop istiyorum.Bilgisayarcım bana bunun oyunlar vs. için iyi olduğunu takıntısız ve rahatça oynayabileceğimi söledi.

Kardes verdiğin Toshiba iyi hoş modelde ekran kartı zayıf HD 5730 GT 330 u ve GT 335 i çok rahat geçiyor arasında baya fark var HD 5650 bile iyi GT 330M ve GT 335M den bide sen 2600 lira vereceğim diyorsun

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

hatice-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam yerınde olsam 1-2arkadasın soyledıgı gıbı normal bı notebook alır uste kalan paraylada masaustunu guclendırırım. Neden dersen.

1- Aldığın notebook cihaz ileride illaki yenı oyunlar cıktıkca sana sundugu ayrıcalık azalacaktır.Yanı ılerıkı yıllarda o notebookta ısını gormemeye baslayacakn.
2- Yapmak istediğin değişikliklerde masaustu notebook makıneye gore daha rahattır. gider alır gelir takarsın
3- Bırbırıne denk alacagın ıkı parcaın bırı notebook ıcınken dıgerı pc ıcın olsun. Ikısının arasında daglar kadar fıyat farkı olacaktır.