Toshiba L775-124 Kullanıcı Yorumları ve Bilgi İstiyorum

orduspor52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, bir iki güne kadar Toshiba L775-124 alıcam ama arama motorlarında ne kadar araştırma yaptıysam ürün hakkında bir tane haricinde kullanıcı yorumu bulamadım. Ürünün teknik özellikleri çok ama bir uzmanın ağzından ya da bir kaç kullanan vatandaş tarafından yorum ve bilgi almak istiyorum.

İlginize şimdiden teşekkürler, iyi günler.

Ürün Özellikler;

İşlemci Tipi Intel Core i5 Mobile Processor
İşlemci Hızı 2.3 Ghz
İşlemci Veri yolu hızı yok
İşlemci ön belleği 3 MB
İşlemci Modeli i5-2410M
Ekran boyutu 17.3 inç
Ekran Tipi WXGA (HD+)
Ekran çözünürlüğü 1600 x 900 px
İşletim sistemi Windows 7 Home Premium 64-bit
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 525M + Intel GMA HD
Grafik Belleği 1 GB
Grafik Kartı tipi Harici Nvidia
Disk Kapasitesi 640 GB
Disk Rpm 5400 rpm
Disk tipi SATA
Bellek Hızı DDR3 1333 Mhz
Bellek miktarı 4 GB
Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi)
Fax / Modem -
Ethernet 10/100/1000 Mbps
Kablosuz Ağ 802.11 A/B/G/N
Bluetooth Bluetooth 3.0
3G -
Diğer Bağlantılar -
DVI Çıkışı -
Kızılötesi -
HDMI Çıkışı 1
IEEE 1394 -
Kart girişi -
Monitör Çıkışı 1 x VGA
Ses Bağlantıları 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi
S-Video -
USB 3 adet USB 2.0
E-SATA -
Ses Kartı Dahili ses kartı
Hoparlör Dahili hoparlör
Touchpad Var
Klavye Türkçe Q Klavye + Sayısal Tuş Takımı
Kart okuyucu 5-in-1 card reader
Kamera 1.3 Megapiksel Web Kamerası
Parmak izi Okuyucu -
Pil 6 Hücreli lityum-iyon
Genişlik 414 mm
Derinlik 270 mm
Yükseklik 33 mm
Ağırlık 2.810 Kg
Garanti süresi 2 yıl uluslar arası garanti

3 adet USB 2 demiş ama bir tane 3.0 iki tane 2.0 olması lazım diye biliyordum.

orduspor52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok lanetli bir bilgisayara göz koydum herhalde. :) Bu bilgisayar hakkında hiç kimsenin bir bilgisi ya da yorumu yok mu? (Flood yaptım farkındayım)

orduspor52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendin pişir kendin ye diyelim öyleyse... :)

Ürünü alalı bir gün oldu şarj süresi 3-3,5 sat dolaylarında hızı mükemmel benim gibi tombul parmaklılar için mükemmel klavye tuşları geniş ve rahat kesinlikle yazı yazarken elinizin alt tarafı ya da parmağınızı kenarı touch pad e değip fare imleci ilginç yerlere gelmiyor. Ekran genişliği zaten mükemmel ötesi film izleyenler oyun oynayanlar ve benim gibi internet sayfasını açtığında sağa sola kaydırmadan bütün yazıları görmeyi sevenler için ideal. Hızı mükemmel, dahili hoparlör çok yüksek ses değil ama temiz ses, usb3.0 ile veri transferi çok iyi. Kaba taslak anlatmak gerekirse makine gerçekten muhteşem ben kullanırken çok zevk alıyorum.

İyi günlerde kalmanız dileğiyle.

dontthinktwice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam merhabalar, bende aynı laptopı almak istiyorum, oyun oynamak için kullanıcam genelde, acaba ısınma problemi var mı ? Birde oyun performansı nedir ? En son olarak , nereden aldığınızı yazabilir misiniz ? Cevaplarsanız sevinirim :=)

orduspor52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynamak için mükemmel dediler Call Of Duty nin son oyununu sorunsuz oynayabiliyormuşsun. Ben şu an 4 saattir makineyi kullanıyorum ve vücut ısım ondan daha yüksek. :) Ayrıca fanın çalışıp çalışmadığı anlayamazsın çıt ses yok. ;) Ben tuzluya aldım aga piyasa fiyatları 1700 dolaylarında.

dontthinktwice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyw kardeşim cevapladığın için sağol, call of dutynşn son oyununu oynayabiliyorsan piyasadaki o abartılı masaüstlerinden daha iyi işlevi var demektir, o zaman almak farz oldu, sanada banada hayırlı olur inş :=)

orduspor52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol kardeşim. Teknosada bugün fiyatına baktım 1969 yazıyordu peşin ödemede bazı kartlara 100 tl indirimi var ve turkcell operatör kullanıcılarınada 50 tl indirim varmış bilgin olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adınn toshıba olması yetıyo ya 7 yıl oldu aılemın bır parcsı gıbı toshıbadan baska hc bır marka almam ılk laptap uretıcısı :)

BenValid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, iki yıldır bu laptopun kullanıcısıyım, öncelikle şurdan başlim kalitedir şöyledir böyledir diye toshiba ya 1900 civarında para verdim,servisi berbat herşeyden para koparmak için uğraşıyorlar(fan temizleme 40 lira=tozlanması kullanıcı hatasıymıs arkamla gülerim buna ben),ayrıca pc 2-3 ay sonra oyun oynarken 90 liralık soğutucu olmasına rağmen ısınıp kapanıyor,aşırı derecede ısınma problemi var,klasik i5 işte güncel oyunları düşük ve orta düzeyde rahatça oynayabilirsin tabi ısınıp kapanmazsa.Çizim yapmak ve multimedya olarak kullanmak istiyosan aradığın laptop bu olabilir ancak daha ağır programlar çalıştırmayı düşünüyosan kesinlike önermem,git adam akıllı i5,i7 dell,asus ve ya hp al.Hem aynı fiyat civarı hem fazla ısınma problemleri yok(hp hariç),hem de servisleri gayet iyi.Bu laptopa 1900 verdiğim için çok pişmanım sizde veripde pişman olmayın diye uyarıyorum.