Toshiba dizüstü aldım yardım

celal_1433

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bundan 2 hafta önce toshiba l750 1ml serisi dizüstü aldım ama her nedense herhangi bir kopyalama işleminde dahi yada oyun kurarken falan fan sürEkli çalışıyordu batman arkham asylumu kurdum 5-6 dakika oynamadan pc reset atmıştı tekrar açtım bu sefer 10 dk falan oynadım mavi ekran verdi bende toshiba servisini aradım cihazımı kargo ile alıp arıza tespite koydular donanımsal hiç bir arıza tespit edilemedi ama bazı yazılımsal hatalar bulundu ve sıfırdan windows kurulumu ve driverlerini kurdular 2 gün önce elime geçti dizüstü normalde bir şey yok ama oyunlarda pc nin sol alt tarafı aşırı ısınmakta her neyse dün gece batman arkham asylum oynadım tam 3 saate yakın pc birden bire kendi kendine kapandı ve tekrar açıldı sanırım aşırı ısınmadan kapandı bu normal mi arkadaşlar yoksa daha yeni almışken tekrar arayıp değişim raporu talep mi edeyim bu dizüstü baya bi sıkıntı yaratacak gibi bana yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Laptopun sol altında havalandırma ızgaraları var onları boşluğa getirmeden mi kullanıyorsun ? yatağın için de felan oynuyorsan eğer bu ızgaralar kapandığında donanımsal sorunlar çıkmaması için laptop kendi kendini kapatır aşırı ısındığı zaman.

celal_1433

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır düz zeminde oynuyorum hatta yanlardan birer tahta koyup yerden biraz havalandırdım hava alsın diye altındada tekli büyük fanlı soğutucu var hava delikleri açık

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oynadığın oyundan ısınması normal ve pc yanmadan kendini kurtarmak için kapatmış olabilir. Ama ben 6 saat Cod mw3 oynadım laptopum kapanmadı. Ama ben kapattım çok ısınmıştır diye. :D
Oyun oynayacaksan keşke masaüstü bir pc alsaydın.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gecen mesajimda Toshiba fan sorununa degindim, ayni sekilde ben de notebooku servise goturdum, sorun yok dediler, sen serviscisin, ben uzmanim dedim, satin alma mudurunu cagirttim, iade aldilar, yerine samsung aldim, toshibanin yeni versiyonlarında fanin asiri calismasi gibi problemler var, sanarsin ki zalman calisiyor.

celal_1433

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen bir müddet sonra klavye dokunulmaz hale geliyor en iyisi toshiba hizmetlerini arayıp iade edeyim almak zorundalar zaten servise gitti aşırı ısınıyor dedim donanımsal sorun yok dediler geri gönderdiler