Torrettte parçalar rastgele mi seçiliyor

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Torrentte parçaları seçebilirmiyiz ya da parçaları seçebileceğimiz bir program var mı?
Amaç film indirirken filmin başınına öncelik vermek.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
zannetmiyorum. sanırım o seçtiğin parçayı rastgele indiriyor. bazı film veya dizileri 30 40 parça rar partlarına bölüyorlar. o zaman işte ilk başlarını indirip rar dan "hataları görmezden gel" diyerek çıkarırsan başını çalıştırabilirsin filmin.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eğer film parçalara ayrılmış durumdaysa o parçaların arasında öncelikleri ayarlayabilirsin. Ayar yeri her istemcide farklı olduğu için kesin yer tarif edemiyeceğim ama böyle bir ayar var. :) Örneğin ben dün indirdiğim 1 sezon dizinin ilk bölümlerini öncelikli hale getirdim, önce inen bölümlerden izlemeye başladım... :)

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
birden fazla bölümden oluşan torrent in ilk bölümlerine öncelik vererek indirebiliyorum.
bir bölüm 110 kb ile 2-3 saatte iniyor. bir bölümün örneğin ilk % 30 una öncelik ver şeklinde bir durum yok sanırım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
birden fazla bölümden oluşan torrent in ilk bölümlerine öncelik vererek indirebiliyorum.
bir bölüm 110 kb ile 2-3 saatte iniyor. bir bölümün örneğin ilk % 30 una öncelik ver şeklinde bir durum yok sanırım.

Torrent dosyası, bölümler kendi içinde parçalara ayrılarak oluşturulmadıysa öncelik veremezsin... İndirdiğin kaynağa bağlı yani.

Serunas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Parçalara ayrılan dosyalar , karşı tarafta paylaşan olan kişilerin daha önce indirmiş oldukları parçalardan başlayarak indirilmeye başlanır.Örneğin sende 2. ve 4. parçalar varken karşı tarafta 3.ve 5. parça varsa ikinizde birbirinizden parça inidirebilirisiniz.Bu şekilde herkesten birer parça toplayarak en sonunda dosyanın tamamını indirmiş olursun.