TorrentDestek.Net Davetiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
"Konu sahibinin isteği üzerine kilitlendi."

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
@Darknes$ Bu siteye kaç hafta giriş yapmayınca siliyor ya :D Bir ara takip ediyordum girmedim bir ara hesap silinmiş :D Sanki çok kısa sürede siliyor :D

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben başvurmuştum zamanında. IPT=1,5 Torrentday=5,7 ve Leechturk=2,2'lik ratioların olduğu profillerimi koymuştum. Almadılar. Amacım BTN ve PTP'ye üye olmaktı. Başkalarına ihtiyaç duymayacan bu hayatta. İşini kendin göreceksin. Şu anda BTN ve PTP üyeliklerim var. Hiç sorun yok, dedem derdi ki "Azimle ..... duvarı delermiş." :D

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
bende girmeyi unutup düşürdüğüm sonradan lazım olan çok bir tracker üyelikleri kaybettim, o yüzden yeni üyelik için uğraşmıyorum artık :P

tusubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boşuna başvurmayın. harcadığınız zamana yazık. arkadaşın davetiye vermeye niyeti yok. size "T.Destek sitesindeki kariyer hedefiniz nedir?" diye bir soru sorabilir. gören işe alıyor zanneder. çok ilginç.

KnockOut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boşuna başvurmayın. harcadığınız zamana yazık. arkadaşın davetiye vermeye niyeti yok. size "T.Destek sitesindeki kariyer hedefiniz nedir?" diye bir soru sorabilir. gören işe alıyor zanneder. çok ilginç.

yabancı sitelere üye olmak isteyenler için bence çok güzel bir forum sitesi. ben başvuru ile üye oldum bi süre önce. eger gerçekten ihtiyacınız varsa yabancı sitelere bu gibi forumlar üzerinden çok rahat davetiye bulabilirsiniz. harcanan zaman boşuna değil.

tusubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yabancı sitelere üye olmak isteyenler için bence çok güzel bir forum sitesi. ben başvuru ile üye oldum bi süre önce. eger gerçekten ihtiyacınız varsa yabancı sitelere bu gibi forumlar üzerinden çok rahat davetiye bulabilirsiniz. harcanan zaman boşuna değil.

3 yabancı tracker profili yolladım ama "bu zamana kadar neden Türk tracker kullanmadın diye" soruyla karşılaştım. var mı böyle bişey? resmen komedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...