atlantisprensi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
Merhaba arkadaşlar. Arena TR hesabımı Torrentday davetiyesi karşılığında hediye etmek istiyorum. ArenaTR gönderim 40 gb, indirim 5.5 gb.
hocam awesome-hd hesabım var resmini göndersem bana da davetiye gönderebilir misin?heseba gerek yok. bana kullandığın güncel bir yabancı tracker (varsa kaliteli bir site olsun) hesabının en son durumunu bir resimle gönderirsen. sana davetiye veririm. mailde ekle tabi![]()
hocam awesome-hd hesabım var resmini göndersem bana da davetiye gönderebilir misin?
hocam kusura bakma. forumda yeni üye olmuş mesajı az kişilere davetiye vermiyorum. kendilerini pek tanımadığım için.
anlıyorum hocam, sorun değil![]()
Bir adet Torrentday davetiyem mevcutur fakat karşılığında BTN davetiyesi isterim ki bu da çok zor gibi.
HDTorrents, arena-tr işinize yarar mı?
çok teşekkür ederim hocam paylaşım konusunda sıkıntın olmasın, çok iyi bir torrent kullanıcısı olduğumdan emin olabilirsin.@atlantisprensi ve @shaqs
davetiyelerinizi belirttiğiniz mail adreslerinize gönderdim. Lütfen en kısa sürede üyeliğinizi etkinleştirin. Davetiye mailinin gereksiz klasörüne gelebileceğinide göz önünde bulundurun.
torrentday tutunması kolay bir sitedir. Ama içerik ve hız bakımından gayet tatminkar sonuçlar sağlar. Bu sebepten sizden ricam davetiyenizi çarçur etmeyin. Sömürücü değil paylaşımcı olun. Nasılsa kolay bulduk davetiyeyi diye rehavete kapılmayın.
Saygılarımla
Arkadaşlar merhaba, elinde Arena tr davetiyesi olan var mı?