Torrentday isteği,arenaTR hesap hediyesi

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar. Arena TR hesabımı Torrentday davetiyesi karşılığında hediye etmek istiyorum. ArenaTR gönderim 40 gb, indirim 5.5 gb.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
heseba gerek yok. bana kullandığın güncel bir yabancı tracker (varsa kaliteli bir site olsun) hesabının en son durumunu bir resimle gönderirsen. sana davetiye veririm. mailde ekle tabi :)

shaqs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
heseba gerek yok. bana kullandığın güncel bir yabancı tracker (varsa kaliteli bir site olsun) hesabının en son durumunu bir resimle gönderirsen. sana davetiye veririm. mailde ekle tabi :)
hocam awesome-hd hesabım var resmini göndersem bana da davetiye gönderebilir misin?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam awesome-hd hesabım var resmini göndersem bana da davetiye gönderebilir misin?

hocam kusura bakma. forumda yeni üye olmuş mesajı az kişilere davetiye vermiyorum. kendilerini pek tanımadığım için.

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir adet Torrentday davetiyem mevcutur fakat karşılığında BTN davetiyesi isterim ki bu da çok zor gibi.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@atlantisprensi ve @shaqs

davetiyelerinizi belirttiğiniz mail adreslerinize gönderdim. Lütfen en kısa sürede üyeliğinizi etkinleştirin. Davetiye mailinin gereksiz klasörüne gelebileceğinide göz önünde bulundurun.

torrentday tutunması kolay bir sitedir. Ama içerik ve hız bakımından gayet tatminkar sonuçlar sağlar. Bu sebepten sizden ricam davetiyenizi çarçur etmeyin. Sömürücü değil paylaşımcı olun. Nasılsa kolay bulduk davetiyeyi diye rehavete kapılmayın.

Saygılarımla

shaqs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@atlantisprensi ve @shaqs

davetiyelerinizi belirttiğiniz mail adreslerinize gönderdim. Lütfen en kısa sürede üyeliğinizi etkinleştirin. Davetiye mailinin gereksiz klasörüne gelebileceğinide göz önünde bulundurun.

torrentday tutunması kolay bir sitedir. Ama içerik ve hız bakımından gayet tatminkar sonuçlar sağlar. Bu sebepten sizden ricam davetiyenizi çarçur etmeyin. Sömürücü değil paylaşımcı olun. Nasılsa kolay bulduk davetiyeyi diye rehavete kapılmayın.

Saygılarımla
çok teşekkür ederim hocam paylaşım konusunda sıkıntın olmasın, çok iyi bir torrent kullanıcısı olduğumdan emin olabilirsin.

tekken5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, elinde Arena tr davetiyesi olan var mı?

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
torentday davetiyesi gönderebilecek varmı arkadaşlar

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-tr karşılığı 1 torrentday davetiyesi gönderebilirim. ugur902@gmail.com

g7hqj.png