Torrent upload etmek

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar merhabalar,
Bugün yine farklı bir sorunla sizlerleyim.Öncelikle böyle bir konu açmak yasak mı bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var.Uzun zamandır turktorrent.biz üyeliğim var ve download kısmını kullanıyorum.Bugün upload kısmında da faydam olsun dedim ve biraz da değişiklik olsun gibisinden torrent kaynaklığına başvurdum , kabul ettiler ama sorun şu ki başvurmadan önce bir torrent oluşturup bunu seed etmek kolay gibi geliyordu nitekim , sonrasında bunu pek beceremediğimi anladım.SoMud kullanıyorum,bir torrent dosyası oluşturdum ama düzgün bir şekilde oluşturduğumu sanmıyorum :) Sizlerden isteğim bu işlerden anlayan dostlarım varsa tek sefere mahsus bana yardımcı olmaları(torrent oluşturup siteye yükleme konusunda) Teşekkürler arkadaşlar ,iyi forumlar herkese..:flowers:

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Utorrent ı aç cretae torrent de klasörü seç oluşsun bunda kafa yorucak bişey yok ama 8 mb internet hızı kullanıyorsan bu işe girme torrentı upload edince dosyalar uploadlanmış olmuyor 8 mb net hızın varsa en fazla 100 kb upload hızın vardır ve bu hızla örneğin 1 gb ı upload etmek çiledir yani ilk olarak dosyayı sen upload edeceksin ancak öyle oluyor bu iş yoksa torrentı koydum hadi eyvallah diyemiyorsun bir seedbox vs kullanmanı öneririm.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Utorrent ı aç cretae torrent de klasörü seç oluşsun bunda kafa yorucak bişey yok ama 8 mb internet hızı kullanıyorsan bu işe girme torrentı upload edince dosyalar uploadlanmış olmuyor 8 mb net hızın varsa en fazla 100 kb upload hızın vardır ve bu hızla örneğin 1 gb ı upload etmek çiledir yani ilk olarak dosyayı sen upload edeceksin ancak öyle oluyor bu iş yoksa torrentı koydum hadi eyvallah diyemiyorsun bir seedbox vs kullanmanı öneririm.

Ben SoMud kullanıyorum.Bulunduğum yerdeki upload hızım 15Mbps.SoMud ile indirdiğim dosyaları normalde yaklaşık 1Mb ile seed edebiliyorum.Ben torrenti SoMud ile oluşturup siteye yüklemek istiyorum.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
2 dk utorrent indir bi zahmet ben yardım etmeye çalışıyorum ve somud u bilmiyorum torrent yapacaksan utorrentla yap sonra sil Allah Allaah sen çaba sarfetmeyeceksen ben neden sarfedeyim iyi şanslar sana.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
2 dk utorrent indir bi zahmet ben yardım etmeye çalışıyorum ve somud u bilmiyorum torrent yapacaksan utorrentla yap sonra sil Allah Allaah sen çaba sarfetmeyeceksen ben neden sarfedeyim iyi şanslar sana.

Dostum bunda ne var bu kadar sinirlenecek ! SoMud kullanıyorum diyorum , çünkü utorrent ile SoMud da yapabildiğim upload hızını elde edemiyorum.yoksa utorrent de var bilgisayarımda yüklü.ha torrenti utorrentte yapıp Somud a nasıl taşıyabileceğimi söylersen o zaman tamam sorun yok.Demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum ama inşallah az çok anlatabilmişimdir.Burada yardım istiyorum sadece azar işitmek için açmadım konuyu arkadaşım.Bu kadar sinirlenmene gerek yok dostum tamam eyvallah yardımın için sağol artık önemi kalmadı , sinirle yardım edeceksen etmesen daha hayırlı,iyi forumlar

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
slm herekse bittorrent kullanıyorum türktorrent.bize upload yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim sade bir dille anlatırsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ulan koca türkiyede torrent upload etmeyi bilen yok mu be .... yazık yaw

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Utorrent ile bilgisayarındaki paylaşmak istediğin dosya yada dosyalara bir torrent dosyası oluştur, *.torrent'i harddiskine kaydet aynı zamanda utorrentte gönderilmeye hazır şekilde dursun ve utorren açık olsun. Sonra hangi arama sitesinde aramalarda çıkmak istiyorsan oraya *.torrent dosyanı upload et. isohunt tavsiyemdir.