Torrent ortak hesap paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Herkese merhaba

Bir aydan beri ''Site davetiyeri" başlığını bakıyorum ve binlerce mesajlar yazılmış.Görülen şu ki buradaki aradaşlar birbirinden yardımcı olmuyor ve düşündümki neden ortak hesap kullanmayalımki tabiki bu arada ufak kurallar olmak şartıyla.ne düşünüyorsunuz? firkri olan var mı? yada güven olupta paylaşan varmı?

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
VIP hesap olursa ortak olabilir, ama diğer türlü imkansız.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kimse hesabını forum ortamında paylaşmak istemez çünkü üç kişi paylaşır beş kişi paylaşır sonra bir bakarsın 10. kişi hesaba el koymuş, şifreyi değiştirmiş falan fıstık işte. Şöyle olabilir arkadaşına güveniyorsan kendi hesabını onunla paylaşabilirsin ya da elinde fazla hesap vardır birini ona hediye edersin ama herkesin bir hesap paylaşması çok zor.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
VIP hesap olursa ortak olabilir, ama diğer türlü imkansız.

Aynen katılıyorum. Şahsen 2.3 ratio olduğum hesabımı paylaştığımı düşünüyorumda bir günde 0.01 ratio olur :) Kabul edelim ki biz ülke olarak paylaşımcı olmaktan çok sömürücüyüz. O yüzden normal hesapların paylaşımı çok zor bir iş.

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen katılıyorum. Şahsen 2.3 ratio olduğum hesabımı paylaştığımı düşünüyorumda bir günde 0.01 ratio olur :) Kabul edelim ki biz ülke olarak paylaşımcı olmaktan çok sömürücüyüz. O yüzden normal hesapların paylaşımı çok zor bir iş.
benim zamundam var 3 kişi paylaşıyoruz ve hiç yüzlerini bile görmedim ama şimdiye kadar hep sadık kaldılar ve ratiomuz 4.5 yani insanca olan bir şey yoksa haklısın