tarıkbuğra
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
arkadaşlar elımde zamunda uyelığı var ancak torren tkullanmasını bılmıyorum.sızlerden nasıl kullanıldığını anlatmalarınızı beklıyorum
Sana önerim Utorrent programını indir.Siteden torrent uzantılı 1 Kb gibi bi dosyaya çift tıkla Utorrent'i göster. Başla download işlemine
İndirdiğin kadar göndermende lazım.Yani o dosyayı diğer çeken arkadaşlara katkı yapman lazım.
Torrent'in mantığıda budur zaten. Al-Kaç değil![]()
Ben var diye biliyorum.Hatta şuan baktım evet varZamunda'da ratio var mı? Arkadaş Zamunda kullanacakmış, sonra boş yere yükleme için saatlerce uğraşmasın![]()
ratio olayı var hocam![]()
Ben var diye biliyorum.Hatta şuan baktım evet varYoksa bu adamlar beni neden 4 kez banlasın
durduk yere
![]()
bunu arkadşa sordum.bana şu şekılde cevap yazdı:Diğerlerin de tabi ki var ama Zamunda'da ratio yok.
Rating: 0.009Uploaded:4.52 GBDownloaded:487.47 GB
Bu halde ben neden banlanmıyorum?![]()
bunu arkadşa sordum.bana şu şekılde cevap yazdı:
ratio olayı ise ndirdigin filmi yada programı utorrrent praoramını açık tutarak hep upload edeceksin ozaman ration yuselecktir her sitenin kendine özgü raio snırları vardır genelde 0,5 olarak ayarlanmıştır onun altına düşme yeter..
yıne bu yazdıklarından bışe anlamadım ya:biggrin:
bu altyazı olayı hakkında sızde bılgı verırsenız memnun olurum![]()
Türk Tracker'larda 0.6 orandır.Kimisi 0.8.bunu arkadşa sordum.bana şu şekılde cevap yazdı:
ratio olayı ise ndirdigin filmi yada programı utorrrent praoramını açık tutarak hep upload edeceksin ozaman ration yuselecktir her sitenin kendine özgü raio snırları vardır genelde 0,5 olarak ayarlanmıştır onun altına düşme yeter..
yıne bu yazdıklarından bışe anlamadım ya:biggrin:
bu altyazı olayı hakkında sızde bılgı verırsenız memnun olurum![]()
Bak dostum, Örneğin evimde kullanmak için Adobe Cs5 serisini indiriyorum.Yada WMvare WorkStation 8.Yada Office 2010 Beta, Yada WindowsServer8.Bunlar böyle böyle gider.
Türk Tracker'ları zaten buralardan dosyayı çekiyor.
Neden mi Torrent? Rapid, HotFile part part dosyalarla uğraşacağına çek torrenti tabiri caizse eğer aban torrent'e. Ne kadar kaynağı var ise o kadar hızlı iner.Tabiki senin bağlantında önemlidir.
Forumda sitesini bulabilirsin anlamında söylemiştim. Örnek olarak: Divxplanet ve turkcealtyazi.org
Senin örneğinden yola çıkarsak x filmini VLC, Bs Player yada hangi oynatma uygulamasını kullanıyorsan üstüne bırak yeter![]()
Ratio için indirdiğinin bir kısmını göndermen gerekir. 0,5 oran için 10 gb'lık bir dosya indirdiysen bunun 5 gb'ını göndermen gerekir. Sanırım anlamışsındır.
Altyazı işi ise; indirdiğin filmlerde çok çok büyük ihtimalle Türkçe altyazı olmaz. http://www.turkcealtyazi.org/ gibi sitelere girip altyazıyı kendin indireceksin.
Eğer filme altyazı eklemeyi bilmiyorsan önce KMPlayer'ı indir. Sonra film ile filmin altyazısını indir.
Film dosyasını ve altyazı dosyasını aynı klasöre koyduktan sonra, film ile altyazının ismini aynı yap. Atıyorum ikisinin adı da "xfilmi" olsun.
Filmi KMPlayer ile açınca program altyazıyı otomatik olarak kendi ekleyecektir.
Bana kalırsa yani benim yaptığım;
Türkçe film izlemek için türk tracker'larını kullanıyorum. Özellikle Turktorrent.Bitturk'e karşı savaş gibi bişey açtım. Site sahibiyle kapıştım da
Ama Program, oyun vb. uygulamalar için Zamunda tek geçerim.
Altyazı'yı sitelerden bulabilirsin. Forumda mevcuttur büyük ihtimal. Yada BS Player'ın AltYazı bulma özelliği var. Onuda kullanabilirsin Dostum.
Bu arada Türkiye'nin en önde gelen Torrent Tracker'larının Ratio sistemi her zaman vardır.
Arena-tr,Turktorrent, Torrent-ultra vb.
Bitturk'ü yine yazmıyorum![]()
sağolun arkadaşlar değerlı bılgılerınız ıçın.
ben torrentı fılm ındırmek ıçın kullanmayı düşünuyorum.
sınemalarda oynatılan fılmler torrente normal forumlardan önce mı düşer?
örneğın şuan toreentden sumelanın şifresı ısımlı fılmı bulabılırmıyım:biggrin:
eğer toreentde amaç daha çabuk ındırmekse tercıh etmem.çöünkü torrentler çok virüslü oluyormuş.mesela dun akşam ılkkez zamunda dan ıdm programını ındırdım.virüstotale bı tarattım hep vırus çıktı
pekı bıldığın önerebıleceğın turk torent sıtelerı (ama uyelıklerı açık olan)varmı?Torrente düşen bir kaç saat içinde forumlara da düşer. Oyunlar da o şekilde.
Virüs olayı bence tam tersi. Forumlardaki dosyalar daha virüslü oluyorZamunda'dan onca oyun indirdim hiçbir sorun olmadı. Zaten virüslü dosyaları yöneticiler hemen kaldırır.
Stalker haklı, ilk önce Torrent'e düşer sonra forumlara.Bildiğin Korsan film işi yapan adamlar bile torrent kullanıyor zaten
Vizyondan düştükten snra 1,5 - 2 ay bekleyeceksin.Dvd'si falan çıkacaktır. Sonra Torrent'e düşer.
Üye olurken üye hatası veriyor ise Modemi kapat aç ip yenilensin.
Bitturk'ün üyelikleri açıktı sanırm. Üye ol 2 dkk'da. Normalde üyelikler ya ücretli yada davetiye sistemindedir.
Myflower,kara1818,Turkey90 falan iyi film riplerler.
Evet.Örneğin benim pc hep açık. Hiç kapatmıyorum.Hep Up yapıyor.Torrent'te yaklaşık 78-79 dosya var. Alayı Up'ta![]()
altın sunum ne dmek ya.?paramı ödücezAdblock eklentisi kur. Tüm reklamları engelliyorAynen bitturk reklamlarla dolu.Site sahibiyle küfürleşmiştim bi ara
Para Para diye ölüyor adam. Hernyse
Altın sunumlar vardır. İndirdiğin gözükmez.Sadece yüklediğin yani up yaptığın gözükür.Ratio sıkıntın olursa bunu unutma.
Halk tabiriyle "Altın Sunum!"altın sunum ne dmek ya.?paramı ödücez
Buna katılıyorum geçen turktorrentteki adama hesabımı sil dedim haklarımı almışsınız dedim adam vip olursan haklarını geri veririm diye benimle muhabbete tutuştu.Adblock eklentisi kur. Tüm reklamları engelliyorAynen bitturk reklamlarla dolu.Site sahibiyle küfürleşmiştim bi ara
Para Para diye ölüyor adam. Hernyse
Altın sunumlar vardır. İndirdiğin gözükmez.Sadece yüklediğin yani up yaptığın gözükür.Ratio sıkıntın olursa bunu unutma.
Buna katılıyorum geçen turktorrentteki adama hesabımı sil dedim haklarımı almışsınız dedim adam vip olursan haklarını geri veririm diye benimle muhabbete tutuştu.![]()
şuan bıttuıkten fılm ınıdreyım dedım boyutu 700 mb.utorerntden dowland edeyım dedım baktım hız 100 kbps.ee bu zaten normal sıteelrde örneğın dıvxm da 700 mb .ıdm ıle yıne aynı hızda ındırıyorum.ne anladım bu işten:biggrin:
Dostum diyelim ki senin bir oğlun var 100 km yi 2 dk da koşuyor. Ona yeni ayakkabı alıyorsun ve 100 km yi 1 dk da koşmasını bekliyorsun...
Senin internet hızın 1mb hızında. ve snde yapacağı max download 110 120 kb dir. Ona ne alırsan max hızını geçmez..