Torrent İle İlgili 1 Soru..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben Torrent'i sıkça kullanıyorum. Fakat bazen Raito kasmak için sadece Upload etmek istiyorum.. Ve Upload kasmak için az seed edilip çok leech edilen toorrent seçiyorum.. Bi süre sonra güzel bi Torrent görüyorum yabancı bi torrent sitesinde.. (Yabancı Torrent sitesi upload, Ratio falan istemiyor..) Ben bu yabancı siteden indirdiğim Torrentin Upload değerini kısabilir miyim? (Sadece Yabancı Siteye gideni kısmak istiyorum.. Toptan kısmayı biliyorum..)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
evet sadece o torrenti kısabilirsin, indirmekte olduğunuz torrentin üzerinde sağ tıklayın ve özellikler diyin, orda maksimum indirme ve gönderme değerlerini istediğiniz gibi girebilirsiniz. unutmayın 0 değeri sınırsız kabul edilir, yani en az 1 kb olarak girebilirsiniz.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Torrentin üzerine sağ click>band genişliği ataması>gönderme sınırını ayarla>ordan bir değer girerek uploadı sınırlandırabilirsin..Umarım istediğin budur.

evet sadece o torrenti kısabilirsin, indirmekte olduğunuz torrentin üzerinde sağ tıklayın ve özellikler diyin, orda maksimum indirme ve gönderme değerlerini istediğiniz gibi girebilirsiniz. unutmayın 0 değeri sınırsız kabul edilir, yani en az 1 kb olarak girebilirsiniz.
Hızına yetişilmiyor yahu =)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bi deneyeyim.. :)

İkinize de Teşekkürler istediğim buydu Sağolun Varolun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben torrente yukledım ama durmadn cd yazma dosyası gelıyo setup felan yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağ tıkla özellikler de birlikte açı değiştir winrar olarak seç ve bu tür dosyaları hep bununla açın kutusundaki tiki kaldır ve tamam deyip çık ondan sonra programa çift tıkla winrarla açar orada setup u bul