- Reaksiyon puanı
- 31
Makas Eller-Edward Scissorhands 720p (Türkçe Dublaj)
Makas Eller-Edward Scissorhands 720p (Türkçe Dublaj)
Türkçe dublajı vardı ama izlenilecek gibi değildi 240p ve 360p'den öte geçemiyordu 720p sanırım yeniden seslendirilerek torrentte yüklendi.yeni mi düşmüş torrente 23 senelik film ?
Türkçe dublajı vardı ama izlenilecek gibi değildi 240p ve 360p'den öte geçemiyordu 720p sanırım yeniden seslendirilerek torrentte yüklendi.
Sen yinede izle bu filmi pişman olmazsın sonra gel bana dua etaltyazısı bulunmuyorsa bir filmin, sesini kapatır izlerim yine de dublajlı izlemem ama sordum işte![]()
Sen yinede izle bu filmi pişman olmazsın sonra gel bana dua et![]()
hangi tracker da hocam bu arşive almam lazım en sevdiğim filmdir.Makas Eller-Edward Scissorhands 720p (Türkçe Dublaj)
Pm ile gönderdimhangi tracker da hocam bu arşive almam lazım en sevdiğim filmdir.
Alt yazı fantazilerine yağmurlu havada su yokNiye pm ile gönderiyorsunuz site adını verin bizde girip bakalım. :mrgreen:
O da doğru ne yapayım ben dublajı. İstemiyorum link falan.Alt yazı fantazilerine yağmurlu havada su yok![]()
![]()
Sen eski dublajcılardansın onun hatrına bu seferlik verelim linki:mrgreen::mrgreen:O da doğru ne yapayım ben dublajı. İstemiyorum link falan.![]()
Bende torrent sitesi sandım.Sen eski dublajcılardansın onun hatrına bu seferlik verelim linki:mrgreen::mrgreen:
Dublajın kalbidir ora bilmemen ayıp her yerde söyleme bunuBende torrent sitesi sandım.Bilseydim vk olduğunu hiç sormazdım.
![]()
Scc bende var ama vermemistersen resim atabilirim
--- Mesaj Güncellendi ---
Turkdepo açılmış üye oldum ve gelen mesajda bir dosyayı 12 saat seed'te tutunca ratio'nun önemsiz olduğunu öğrendim bu uygulamayı gördüğüm ilk Türk torrent sitesi![]()
Bir kereden birşey olacağını sanmıyorum kaldı ki yabancı kaliteli sitelerde bile yöneticilere derdini anlatınca yardımcı oluyorlar.site adminiyle baya tartıştık bu ratio konusunda son indirdiğim dosyaları seed etmedim diyeSistemim çökmüştü onun hesabını soruyor arkadaş...
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] Çakallarla dans filminin kalitesi ne durumda bakabilme imkanın oldumu:mrgreen: