Bilmiyor ayağına yatıyorsun he o da iyi.Olay ne :?![]()
Bilmiyor ayağına yatıyorsun he o da iyi.![]()
Gunter, Amber Heard'ı anımsatıyor. Allah var güzel kız.@zozeidon üç oy ile zafer bizim.![]()
Çok mühim bir sorum olacak
Bu torent olayları bir hayli karışık ve çetrefilli iş anlaşılan
İnsanevladı neden ayda 15-20 lira verip de 50-60 TB kapasiteli bir siteye üye olmak yerine davetiye gerektiren sürekli paylaşım yapmanız gereken vs vs teferruatı bol olan torrent olaylarına girerBilgi eksikliğimden soruyorum mazur görün..
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] bu TD beni banladı nan
zamunda'dan başkası yalan![]()
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] bu TD beni banladı nan
zamunda'dan başkası yalan![]()
Sanırım filehost premiumluğundan söz ediyorsunuz.
İlk olarak partlarla uğraşmak beni deli eder ikincisi server dosyayı sildiği zaman bildiğim kadarıyla ister premium ol ister gold o dosyaya tekrar ulaşamazsın.Üçüncüsü adam bir film paketi yapar 1080p Christopher Nolan filmleri misal 450 gb.Bu paketin içinden istediğin dosyayı indirirsin hepsini indirme zorunluluğu yok. Torrent mantığı gereği ne kadar alırsan o kadar gönder. Ayrıca ratio önemi olmayan sitelerde var sadece dosyayı torrent programından kaldırmaman gerek.Ama mesela x filmin 720psini indireyim dersin elinde diyelim netload pre. var ama adam dosyayı turbobit'e yüklemiş gel de sinir olma.![]()
2$ lık box ile aylarca tutulana bilecek siteydi![]()
HDA dediğiniz site hangi site? Bilmediğimden soruyorum...Yok rapid,netload vs sitelerden bahsetmiyorum.. Rapid netload vs gibi sitelerden indirmeye kalkınca dediğiniz gibi bir ton sorun..
Benim bahsettiğim yerli siteler; örneğin bi HDA.. 1300 Tane 1080P dual film var ki belgesele seri dizilere 720p'ye girmiyorumTek parça halinde çekiyorsunuz,kaldığı yerden devam etme vs vs tüm olumlu şeyler var
9TB alana sahibim ve hepsi bu siteden indirme..
Ayrıca torente ilgim olmaması sanırım altyazılı film seyretmeyi sevmeyişimden. Malum gördüğüm kadarıyla herkes yabancı (zamunda mesele) sitelerden filmi orj dilde indiriyor..
Yok rapid,netload vs sitelerden bahsetmiyorum.. Rapid netload vs gibi sitelerden indirmeye kalkınca dediğiniz gibi bir ton sorun..
Benim bahsettiğim yerli siteler; örneğin bi HDA.. 1300 Tane 1080P dual film var ki belgesele seri dizilere 720p'ye girmiyorumTek parça halinde çekiyorsunuz,kaldığı yerden devam etme vs vs tüm olumlu şeyler var
9TB alana sahibim ve hepsi bu siteden indirme..
Ayrıca torente ilgim olmaması sanırım altyazılı film seyretmeyi sevmeyişimden. Malum gördüğüm kadarıyla herkes yabancı (zamunda mesele) sitelerden filmi orj dilde indiriyor..
niyetim tartışma yaratmak değilde dublaj ile oyuncu performansını nasıl bağdaştırdın ki hocam ?Alt yazılı film izlemek her zaman iyidir. Çünkü oyuncunun gerçek anlamda nasıl oynadığını daha iyi anlıyorsunuz. Gözünüz bir kere alt yazıya alıştı mı?? sanki o dil sana Türkçe'ymiş gibi geliyor.![]()
niyetim tartışma yaratmak değilde dublaj ile oyuncu performansını nasıl bağdaştırdın ki hocam ?
seslerde büyük bir fark arka plan seslerinde özellikle dublaj bu yüzden sevmiyorum ben.
ama dediğiniz gibi de oyuncu performansını etkilemez ses.en fazla konuşma derinliğini etkiler...romantik bir söz yada en basit örnek Batman in son filminde Bane in Türkçe dublaj sesi bir fiyasko orijinale göre![]()
bir sorun gözükmüyor.Arkadaşlar ben zamunda'ya giremiyorum, neden olabilir?
Üyelik alımları açıkmış galiba :S
Anlık değil hiç giremiyorum.bir sorun gözükmüyor.
http://zamunda.net/signup.php