Toplu Güncelleştirme Yapıyorum 25Gb Boş Alandan 5 Gb Ya Düştü Güncelleme Yarıda Kalır Mı??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MVNLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Arkadaşlar uzun zamanın ardından windows 8.1 e güncelleme yapayım dedim, güncelleştirmelerin toplam boyutu 2.034 mb idi fakat güncellemeye başlarken 25gb olan boş alan şu an 5 gb de ://
ne yapmalıyım güncelleme boş alan bulamazsa yarıda kalır mı?
Neden bu kadar fazla alan kapladı bunu azaltmanın bir yolu var mı lütfen yardımcı olun
teşekkürler :)

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Arkadaşlar uzun zamanın ardından windows 8.1 e güncelleme yapayım dedim, güncelleştirmelerin toplam boyutu 2.034 mb idi fakat güncellemeye başlarken 25gb olan boş alan şu an 5 gb de ://
ne yapmalıyım güncelleme boş alan bulamazsa yarıda kalır mı?
Neden bu kadar fazla alan kapladı bunu azaltmanın bir yolu var mı lütfen yardımcı olun
teşekkürler :)
Kaplanan alan büyük ihtimalle güncelleme için kaplandı. Yarıda kalmaz yani

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Kaplanan alan büyük ihtimalle güncelleme için kaplandı. Yarıda kalmaz yani
Tamamdır teşekkürler peki bu alanı tekrar kazanmanın bir yolu varmıdır yani sadece 2.034 mb gösteren güncelleme bu kadar yer kaplamamalı diye düşünüyorum acaba gereksiz dosya vs vs mi yükledi bir bilginiz var mı?

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Tamamdır teşekkürler peki bu alanı tekrar kazanmanın bir yolu varmıdır yani sadece 2.034 mb gösteren güncelleme bu kadar yer kaplamamalı diye düşünüyorum acaba gereksiz dosya vs vs mi yükledi bir bilginiz var mı?
Belki güncelleme ile yeni gelen programlar olabilir. Yüklendikten sonra bi bakmak lazım :)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
işlem tam anlamıyla bitince bilgisayarım / c sağ klik / özellikler / diski temizle / sistem dosyalarını temizle diyip windows update ve diğerlerini işaretleyip sil diyebilirsiniz.

(indirilenler klasöründe önemli verileriniz varsa seçmeyin onu, orayı da siler yoksa..)