Toplama sistem tavsiyesi

mrbamboozle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim konu hakkında en ufak bilgiye sahip değilim o yüzden bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

8500TL bütçem var zorlarsam 9 a çıkar ve bu parayı sadece kasaya harcamak istiyorum diğer bileşenler dahil olmadan en iyi bilgisayarı nasıl toplarım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mrbamboozle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Parçalar ayrı ayrı yerlerden olsa olur mu yoksa tek bir siteden mi olsun?
geç dönüş yaptığım için özür dilerim. Yani parçaları ayrı ayrı olsa dahi sanırım onları benim için kuracak bir arkadaş bulabilirim hazır sistemde olur ayrı ayrı da olur dediğim gibi :) teşekkür ediyorum cevabın için

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430

mrbamboozle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hepsini not aldım yaklaşık 1 aya alacağım sanırım 1 ay içinde değişmez. Çok teşekkür ediyorum hiç anlamasamda yüksek sayıları ve güzel isimleri var :D

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Yanılmadıysam 8400 tl civarı tutuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsini not aldım yaklaşık 1 aya alacağım sanırım 1 ay içinde değişmez. Çok teşekkür ediyorum hiç anlamasamda yüksek sayıları ve güzel isimleri var :D
Sağolun bir arkadaş önermişti bir konuda.Bende buraya öneriyim dedim

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Bu sistemi öneririm:

mrbamboozle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu sistemi öneririm:

bunları da not aldım peki yukarıdaki sistem ile arasındaki fark nedir tam olarak ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
bunları da not aldım peki yukarıdaki sistem ile arasındaki fark nedir tam olarak ?

Anakart dışında tüm parçaları daha iyi diyebilirim. R5 3600 için X570 anakart almak gereksiz bir hareket olur. Attığım kart sistemi fazlasıyla besleyecektir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Bu sistemi öneririm:

Bu sistem iyi olmuş. Ancak 5700XT'nin bazı modelleri zaman zaman 3300 TL civarına düşüyor. Şuan MSI Evoke o fiyatlarda mesela. Ekran kartını bu model ile değiştirip, geleceği garantiye almak adına anakartı B550 yapabilirsiniz.

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim konu hakkında en ufak bilgiye sahip değilim o yüzden bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

8500TL bütçem var zorlarsam 9 a çıkar ve bu parayı sadece kasaya harcamak istiyorum diğer bileşenler dahil olmadan en iyi bilgisayarı nasıl toplarım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu sistemi Anakartı ASUS TUF B450-M Plus yapsanız, kasayı Thermaltake Commander yapsanız, 1 TB harddisk ekleseniz bence çok iyi olur. Tam 9K