Toplama PC için aile iknası

Furkan Nalçacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar yanlış yere açtıysam konuyu kusuruma bakmayın.3 ayda bir 600 tl devlet bursu kazanıyorum harçlıklarımı biriktiriyorum bir pc toplamak için.3000tl yi geçmeyecek bir pc herşey dahil.Ama ailemin bundan haberi yok.Söylemeyede çekiniyorum.Biliyorsunuzdur Mount & Blade 2:Bannerlord inşallah bu sene çıkmasını bekliyorum.Babam pazarlarda balık satıyor ona fazla yük olmakta istemiyorum.Kendi biriktirdiklerimle allah ne verdiyse alıcam.Ama ailem bir keresinde ben hesap yaparken yakaladı aldı baktı kağıda bunlar ne falan dediler.bende biraz sustum ve ee bilgisayaaar dedim.Sonra oda alttaki 2800tlyi görünce hopladı birden elindeki yetmiyormu falan diye.Onları nasıl bu konuda ikna ederim?PC yi hemen istemiyorum daha param birikmedi daha sonra dolar falan düşünce Bannerlordda çıkınca PC almayı düşünüyorum ama aileme açıklamaya çekiniyorum.2800tlde klavyesine kadar herşeyineydi.Taktik verirmisiniz arkadaşlar çok saçma bir konu açtım galiba ama yardımınıza ihtiyacım var

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Hazır pc sen daha iyi olduğunu kanıtla ve fiyatının aynı olduğunu söyle ve ikna olur zaten.

Furkan Nalçacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet onları söyleyeceğim,toplama pc den korkmamalarını bir sorun çıkması için nedenin olmadığını açıklayacağım,hatta eski laptopumu 900 1000 tl arası satmayı planlıyorum fiyatlar bu şekilde.yaz tatilinde çalışıp para kazanmayı bile planlıyorum eli deki telefonu satıp tuşlu dandik bir telefon bile alırım pc için.Aileme fazla yük ol ak istemem Monitörü alsalar yeteriçinim için.ama onlara konuşmaya çekiniyorum :((

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
En çok kimle rahat konuşuyorsan ona açıkla annen veya baban yada abin ablan varsa. Kendi paranla alacağını anlatırsan sorun olcağını sanmıyorum anlattığın kişi diğerlerini ikna eder