validem60
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
meraba ardaslar toplama bilgisayar almayi düşünüyorum amacim oyun oynamak için 1200tl lik bütçem var yardimci olursaniz çok sevinirim
(LAPTOPTA OLABİRİR)

Aslında yukardaki sistem biraz yanlış olmuş, g3258 yerine i3 önerebilirdim. 1250 lira ediyor. Maalesef o geriye kalan 250 lira çok bir işe yaramıyor, çünkü bu sistemin tek eksiği ekran kartı, o da 450 lira. Yani 1700 liraya çıkmanı gerektirecek. Bunu yapmanın imkansız olduğunu düşünerek, yukardaki sistemin i3 işlemcili halini yazıyorum.1500TL ye bana ne önerebilirsin ?
ya benim için minecraft gibi hafif oyunlarda kasmaması için gerçekten gta 5 denemek isterim belki ilerde ama suanlık düşümütorum gta 5 gibi ağır oyunları denemeyi
apu alırsam ekran kartına gerek olmayacak anladığım kadarıyla
AMD A10-7850K Apu 4 Çekirdek 3.7GHz 4MB Cache 95W Soket FM2+ Radeon F7 GPU 28nm İşlemci bundan bahsediyosun deme
Daha iyi tabiki. Fakat fiyatları daha düşük olduğu için 1x8 GB önerdim. Yoksa vatanda 2x4 GB ram var, ve daha iyi olurdu, ama 15 lira kadar daha pahalı. Bu arada anakartta 4 ram slotu var, bu nedenle çift modül alınsa bile 16 GB'a ulaşmak mümkün.İlerde 16 gb ve ya 12 gb ram yapılmayacaksa ramları çift modül almak daha iyi değilmi ?