Topladığım bilgisayar Önerilerinizi söylermisiniz ?

pabloescobar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartını almışken 256 bit al üzerine biraz daha koyda..amd işlemci güzel intelin QUAD tarzı işlemci alabilirsin

erhyfel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında düşündüm fakat ekran kartına aşırı yüklenirsem diğer parçalardan kısmam gerekiyordu.2 gb 128 bit i yeterli buldum. intel alıcaksam en düşük i5 almak istiyorum fakat oda aşırı kaçıyo. onunla aynı düzeyde amd fx daha iyi gibi . teşekkürler.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ekran kartı ve HDD hariç sistem gayet güzel.6 çekirdekli bir işlemci almana rağmen çok zayıf bir ekran kartı seçmen yanlış olmuş.HDD olarak Seagate Barracuda 1 TB 64MB öneririm.Ekran kartı olarakda HD7850.Şuanda indirimde ve fiyatı çok çok uygun.RAM'ide aynısında bir tane daha alarak 8 GB yapmanı öneririm.Güç kaynağınıda BUNUNLA değiştir

Sanırım bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorsun.Eğer istediğin bir oyun bilgisayarıysa bu önerdiklerimle birlikte 4*4 lük bir oyun bilgisayarın olur.Eğer oyun sistemi istemiyorsan işlemcini FX4100 ile değiştir ve geri kalanları senin seçtiğin gibi kalsın.

Kasayıda BUNUNLA değiştir.İşlemcinide FX4100 yap.Ekran kartı ve HDD dediğim gibi kalsın.RAM'i sonradan alıp yanına ekleyebilirsin.Şuan için 4 GB gayet yeterli.Hesapla bakalım ne kadar oldu.Anakartı sade M5A97 alabilirsin.Aralarında pek bir fark yok.En azından aralarında ki fark seni ilgilendirmez.

pabloescobar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran kartın için notebookcheck sitesinden kontrol edebilirsin.düzeyini.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ram'i 8 Gb,HDD'yi 1 TB,Ekran kartı ise HD7850 yada HD6870 olursa iyi olur.