Top Eleven Takılma/Yavaşlama Sorunu

djbadboys38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

cep telefonum Sony Xperia Z, telefonumda top eleven oyunu yüklü fakat nedense ana menüdeki simgeleri sağa sola kaydırdığımda aşırı takılmalar oluyor, bu problem Galaxy S4'de ve tüm android telefonlarda var. Ben oyunun iphone 4 ve 5'deki gibi akıcı olarak çalıştırmayı istiyorum. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Sorunu çözenler de varsa nasıl çözdüklerini bildirirlerse sevinirim :yes:

mertss23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ilk once isletim sistemını sole ona gore ama genellikle bu sorunlar uygulama fazlalığından oluyor bi kac uygulama sil . eger sorun devam ederse sd kartı bicimlendir

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende z kullanıyorum ve 9 sezondayım takılma yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşın anlatmak istediğini anladım ben hem android hemde ios platformunu kullanan birisi olarak androidde top eleven menüler arası geçiş efekti iphonelardaki gibi akıcı değil bu cihazdan veya androidden kaynaklanmıyor geliştiriciler bu oyun androidde her cihazda akıcı efekt düzgün çalışmayacağı için geçiş efektleri daha yavaş yapmışlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende z kullanıyorum ve 9 sezondayım takılma yok

Bendede takılmalar pek yok fakat ios (iphone) gibi cihazlar kadar akıcı değil oyun.

Arkadaşın anlatmak istediğini anladım ben hem android hemde ios platformunu kullanan birisi olarak androidde top eleven menüler arası geçiş efekti iphonelardaki gibi akıcı değil bu cihazdan veya androidden kaynaklanmıyor geliştiriciler bu oyun androidde her cihazda akıcı efekt düzgün çalışmayacağı için geçiş efektleri daha yavaş yapmışlar.

Aşırı yavaş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben sony xperi z1 kullanıyorm oyuna wifi dan rahat bi şekilde giriyorum ama hattımın kendi internetinden giremiyorum oyun sunucusuna bağlanırken hata oluşdu diyor lütfen yardımcı olun :(