ftlX Asistan Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 308 Reaksiyon puanı 82 Puanları 28 Yaş 25 31 Ağustos 2020 #1 Sa. Oyunu zaten alıcam ama 1 2 tlfarkla goty da alayımmı değermi oynanışa birşey katmıyorsa almayacağım.
Sa. Oyunu zaten alıcam ama 1 2 tlfarkla goty da alayımmı değermi oynanışa birşey katmıyorsa almayacağım.
qqqqqqqqqqq Doçent Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 922 Reaksiyon puanı 876 Puanları 93 31 Ağustos 2020 #2 Bence almana gerek yok. Ben böyle oyunları ek bir şey almadan oynuyorum. Bence daha keyifli. Klasik oyunu tercih ederim.
Bence almana gerek yok. Ben böyle oyunları ek bir şey almadan oynuyorum. Bence daha keyifli. Klasik oyunu tercih ederim.
ftlX Asistan Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 308 Reaksiyon puanı 82 Puanları 28 Yaş 25 31 Ağustos 2020 #3 nel4i0 dedi ki: Bence almana gerek yok. Ben böyle oyunları ek bir şey almadan oynuyorum. Bence daha keyifli. Klasik oyunu tercih ederim. Genişletmek için tıkla ... multiplayer birşeyler veriyormuş hikaye benim için önemli olan sağol
nel4i0 dedi ki: Bence almana gerek yok. Ben böyle oyunları ek bir şey almadan oynuyorum. Bence daha keyifli. Klasik oyunu tercih ederim. Genişletmek için tıkla ... multiplayer birşeyler veriyormuş hikaye benim için önemli olan sağol