Toki binası su alıyor

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
2008'de yapılan Adana Yeşiloba Toki konutlarında 10. katta yaşıyorum. Binanın bodrumu su alıyor. Sitede 36 blok var, daha yüksekte olan binalarda su yok fakat bizim binamız su alıyor. Yönetici bu sorunu çözecekmiş galiba. Yıllardır bu bina çürümemiş midir? Geçen sene satın aldık daha. Tuhaf bi şekilde sorun yeni fark ediliyor.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Yıllardır su almış ve kimse TOKİ'ye başvurup müteahhit firmaya bunu tamir ettirmediyse site yönetiminin suçu bence.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
belki sonradan sonraya oluşan bir sorundur ve sürekli sıvı girişi olmuyor çatlak betondan ya yağmur yağarsa bunun için depreme dayanıklılık testi yaptırın zaten dayanıklılık evetse sorun yoktur yok hayırsa o zaman çözüm düşünürsünüz

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
belki sonradan sonraya oluşan bir sorundur ve sürekli sıvı girişi olmuyor çatlak betondan ya yağmur yağarsa bunun için depreme dayanıklılık testi yaptırın zaten dayanıklılık evetse sorun yoktur yok hayırsa o zaman çözüm düşünürsünüz
Ben babama söylemiştim biriken parayla yaptıralım dedim ama bir gün ansızın yönetici girişe mermer döşetti. Cidden anlamsız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllardır su almış ve kimse TOKİ'ye başvurup müteahhit firmaya bunu tamir ettirmediyse site yönetiminin suçu bence.
Bu binaları yapan müteahhit dolandırıcılıktan tutuklanmış. Üstelik taa elazığda olan depremde bizim binada beton çatlağı oluştu.