TOGG ve CHP'nin Gafları

K. Kılıçdaroğlu doğru mu söyledi sizce?

• Evet

Kullanılan: 2 13.3%
  • Hayır

Kullanılan: 11 73.3%
  • Kısmen

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kararsızım / Cevap vermiyorum

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861

Geçen günlerde bildiğiniz üzere TOGG SUV ve sedan araba tanıtıldı. Sonrasında K. Kılıçdaroğlu yetişip hani araba üretiyoruz diye söylemiştiniz, nerede diye tepki gösterdi. TOGG üretiyoruz demediğini iyi biliyoruz, tanıtacaktı sadece. Araba tanıtıldığından hemen sonra cart curt hemen üretiliyor, VW bile 1 yıl sonra üretiyor tanıtıldığından sonra. Peki arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz? @Sardaukar, @kmurat, @astegon, @PARAzitCELL.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu tanıtıma Kemal Kılıçtaroğlunu'da çağırmışlar ama gitmemiş.
Şu muhalefet mantığını hiç yoktan milli meselelerde bir kenara bırakabilsek yetecek ama körlemesine muhalefet anlayışı o ne derse tam tersi dendikçe işimiz zor.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kılıçdaroğlunu gerçek CHP'li olanlar bile sevmiyor ki. Muharrem İnce parti başkanı olmak istediği zaman kaç takla atmıştı. Hiçbir zaman parti başkanı olacak niteliklere sahip olmadı maalesef. CHP içerisindeki en iyi kişi bana kalırsa Mansur Yavaş şuan. Yaptığı icraatlar ortada.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Almanya da Stuttgart ta yım burası malum Mercedes in üretim yeri o tanıtım için üst düzey yetkililer izlemek için toplandı, ve tanıtım yarısında arabadan çok reisinizi öven konuşmalardan sıkılıp kapatıp işlerine döndüler hani aracı tanıtacaklardı diye bir de sitem ettiler her konuşmaya başlayanın 2. sözü sayın C. Başkanım olunca adamlar yalakalık değil icraati görmek bilmek istiyor burası böyle bir yer ve inanın sizi kıskanmıyorlar bir de gülüyorlar.

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Prototip hazır fakat seri üretim seçim yılına denk getirmeye çalışıyorlar herhalde. Ortada seri üretim yapabilecek fabrikaları var mı? Tüketici için ön sipariş bile yok.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Ben şunu sorarım yerli araba yaptık demekle olmaz

1.bu arabanın elektrikli bataryasını üreten bir fabrikamız varmı?

2.bu arabanın kendisini üretecek fabrika kuruldumu?

3.kurulduysa bu fabrikaya sağlanacak kaynaklar planlandımı?

4.üretim planı yapıldımı, araç sayısı belirlendimi?

Bunların cevabını almadan ben yerli araba işine soğuk yaklaşıyorum

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Prototip hazır fakat seri üretim seçim yılına denk getirmeye çalışıyorlar herhalde. Ortada seri üretim yapabilecek fabrikaları var mı? Tüketici için ön sipariş bile yok.
Fabrikanın kurulumu sanırım 1.5 yılı bulacak ve Allah'ın izniyle 2022 nin dördüncü çeyreğinde ilk arabalar banttan inmiş olacak, Cumhuriyetimizin 100.yılında bütün fikir ve hakları ülkemize ait olan araçlarımız yollara çıkmış olacak.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Fabrikanın kurulumu sanırım 1.5 yılı bulacak ve Allah'ın izniyle 2022 nin dördüncü çeyreğinde ilk arabalar banttan inmiş olacak, Cumhuriyetimizin 100.yılında bütün fikir ve hakları ülkemize ait olan araçlarımız yollara çıkmış olacak.
Ön siparişler yavaş yavaş başlayacak diye biliyorum ben. 2022'de tüketiciye sunulmasını sözünü vermişti TOGG. Onun dışında RTE tarafından görevlendirilen firmaların arasında, olacağını sanmıyorum ama kıvırırsa haindir.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
E hani bizim bundan önce yerli araba projemiz vardı kamuflajlı görselleri vardı o proje ne oldu 2019 da galiba üretime geçecekti.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Ben şunu sorarım yerli araba yaptık demekle olmaz

1.bu arabanın elektrikli bataryasını üreten bir fabrikamız varmı?

2.bu arabanın kendisini üretecek fabrika kuruldumu?

3.kurulduysa bu fabrikaya sağlanacak kaynaklar planlandımı?

4.üretim planı yapıldımı, araç sayısı belirlendimi?

Bunların cevabını almadan ben yerli araba işine soğuk yaklaşıyorum
TOGG daha çok yeni kuruldu canım. Motoru BMC olacak deniliyor. Bu firma tamamen BMC, Turkcell, Zorlu, devlet destekli ve diğer firmalardan oluşuyor. Destek veren firmaların hepsi Türk. Avrupa bizi tebrik bile etti ama CHP eleştiri yapmaktan hala kaçınmadı.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
TOGG daha çok yeni kuruldu canım. Motoru BMC olacak deniliyor. Bu firma tamamen BMC, Turkcell, Zorlu, devlet destekli ve diğer firmalardan oluşuyor. Destek veren firmaların hepsi Türk. Avrupa bizi tebrik bile etti ama CHP eleştiri yapmaktan hala kaçınmadı.
sorulara cevap değil bu

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
E hani bizim bundan önce yerli araba projemiz vardı kamuflajlı görselleri vardı o proje ne oldu 2019 da galiba üretime geçecekti.
O projeyi chp geliştirecekmiş:) bizler bunu beğendik:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön siparişler yavaş yavaş başlayacak diye biliyorum ben. 2022'de tüketiciye sunulmasını sözünü vermişti TOGG. Onun dışında RTE tarafından görevlendirilen firmaların arasında, olacağını sanmıyorum ama kıvırırsa haindir.
Shiftdelete de haberini yaptı zaten TOGG ceo suna dayandırdığı bilgiye göre araçlar üretime hazır hale geldiği an ön siparişe açılacakmış, ve peşinat 30-40 bin TL olur diye tahminler var.

O değilde bu hükümetin bütün böyle büyük projeleri( avrasya, marmaray, nükleer santral,3.köprü, ist.havalimanı vs.vs.) için malum kesim hep ''yapamaz ve istemezük'' dediler, bu hükümette bal gibi yaptı ama ne hikmetse en çok da bu malum kesim faydalanıyor, bu ve kanal istanbul da aynen böyle olacak sanırım:)

Son düzenleme:

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
O projeyi chp geliştirecekmiş:) bizler bunu beğendik:)

Shiftdelete de haberini yaptı zaten TOGG ceo suna dayandırdığı bilgiye göre araçlar üretime hazır hale geldiği an ön siparişe açılacakmış, ve peşinat 30-40 bin TL olur diye tahminler var.

O değilde bu hükümetin bütün böyle büyük projeleri( avrasya, marmaray, nükleer santral,3.köprü, ist.havalimanı vs.vs.) için malum kesim hep ''yapamaz ve istemezük'' dediler, bu hükümette bal gibi yaptı ama ne hikmetse en çok da bu malum kesim faydalanıyor, bu ve kanal istanbul da aynen böyle olacak sanırım:)
Abi chp ne alaka şimdi ben ciddi sormuştum ?