Yunus5561
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 210
Bu karşılaştırmada TN paneller için bence alınabilecek şekilde olduğu gözüküyor eğer sizde iyi derseniz aklımda çok güzel 144 Hz monitor var
Kim dedi TN kötü diye ama profesyonel oyuncu değilsen TN panel alma bence iyi güzel tepki süresi düşük falan ama İPS daha çok zevk verir veya VABu karşılaştırmada TN paneller için bence alınabilecek şekilde olduğu gözüküyor eğer sizde iyi derseniz aklımda çok güzel 144 Hz monitor var Ekli dosyayı görüntüle 151971
İlk oynayacağım oyun M&B 2 bannerlord sonrası için bir düşüncem yok ve sistem almak için ekran kartı fiyatlarının düşmesini bekliyorum eğer o sıralarda monitör fiyatları düşerse daha iyi bir monitör alırım ama bu monitör çok güzel boyu , yenileme hızı ve fiyatı çok güzel eğer iyi alınır derseniz bunu almak istiyorum https://www.hepsiburada.com/hp-6ml40aa-21-5-144hz-1ms-hdmi-vga-freesync-oyuncu-monitor-p-HBV00000VUDDS?magaza=BOZDAN TeknolojiHikaye/Grafik odaklı oyunlar oynuyorsan en iyisi IPS. FPS oyunları oynuyosan en iyisi TN. Ortasını arıyosan VA. Benim bilgim bu şekilde.
Renk canlılığı açısından: IPS>VA>TN
Gecikme ve Hz açısından TN en iyisi
Bütçen nedir.Bu karşılaştırmada TN paneller için bence alınabilecek şekilde olduğu gözüküyor eğer sizde iyi derseniz aklımda çok güzel 144 Hz monitor var Ekli dosyayı görüntüle 151971
Curved olmasa alırdımalalı 1 hafta oluyor 2 moniötür olarak aldımölü pizel çıkmadı hdmı 2.0 kablo çıkıyor felan 4 ms ama 1 ms gibi hissettirmiyor anlayacağın.HP X24c 23.6" 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC Fiyatı
HP X24c 23.6" 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com