Kullanıcı adı44
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 27
Tl launcher indirdim bir hata verdi sonra hata kapanmadı bende pcyi kapattım şimdi pc açılmıyor
Hatada ne söylüyordu?Tl launcher indirdim bir hata verdi sonra hata kapanmadı bende pcyi kapattım şimdi pc açılmıyor
Hatırlamıyorum çok kısaydı kapatınca 3 4 tane yeniden çıkıyorduHatada ne söylüyordu?
Adını verdiğiniz programın kendisi virüslü veya yanlış siteden indirip virüs almış olabilir misiniz?Hatırlamıyorum çok kısaydı kapatınca 3 4 tane yeniden çıkıyordu
Tl launcher tüm arkadaşlarım kullanıyor benin 12 yılık pcde açıyor kuzenime yükledim hata verdi hata kapanmadı sonra kuzenim uykuya almış ama pc açılmıyorBunu Google Play'den başka bir yerden mi indirdiniz?
Ben bu isim altında bir launcher pek duymadım sanırım.
En güzel Launcher Nova. Sanırım en çok kullanılan da o.
Böyle adı sanı bilinmeyen dandik şeyler büyük problem çıkarabilir.
Sanırım Minecraft launcheriBunu Google Play'den başka bir yerden mi indirdiniz?
Kendi sitesinden indirdim
Bulabilirsek çöze bilirmiyizİnternettende baktım hata kodunu bilmediğimiz için kurtarmamız çok zor.
Evet galiba adı Technic Launcher olması lazım. Tabii ki başka bir şey de olabilir.Sanırım Minecraft launcheri
Bende çünkü benim 12 yılık bilgisayarıma birşey olmadıTL luncher yüzünden olduğunu sanmıyorum.
Çözebiliriz bence.Bulabilirsek çöze bilirmiyiz
Hocam bu telefon için değil. PC için Minecraft başlatıcısı. Keşke TLauncher yerine MultiMC indirsrydiniz.Bunu Google Play'den başka bir yerden mi indirdiniz?
ses geliyor mu yoksa boş kutu gibi miTl launcher indirdim bir hata verdi sonra hata kapanmadı bende pcyi kapattım şimdi pc açılmıyor
Sorun şurada kuzenim bilgisayarı yani sorun tl launcher olmasa bile bana suç atacakHocam bu telefon için değil. PC için Minecraft başlatıcısı. Keşke TLauncher yerine MultiMC indirsrydiniz.
Pc kuzenimin sordum ama daha cevap vermedises geliyor mu yoksa boş kutu gibi mi
İlle de TLAUNCHER mi istiyor? Keşke bize danışsaydın.Sorun şurada kuzenim bilgisayarı yani sorun tl launcher olmasa bile bana suç atacak
Ben kullandığım ve kullanan herkes de memnun olduğu için indirdimİlle de TLAUNCHER mi istiyor? Keşke bize danışsaydın.
PC için launcher olduğunu ilk defa duydum. Demek ki öğreneceğimiz daha çok şey var. İnsan yaşadıkça öğreniyor.Hocam bu telefon için değil. PC için Minecraft başlatıcısı. Keşke TLauncher yerine MultiMC indirsrydiniz.
Keşke bende detaylı bilgisayar bilsem hep başıma birşey geliyorPC için launcher olduğunu ilk defa duydum. Demek ki öğreneceğimiz daha çok şey var. İnsan yaşadıkça öğreniyor.![]()
Bu launcher tema olarak değil hocam. Minecraft ı başlatmaya yarayan ve çeşitli sürümlerin olduğu program.PC için launcher olduğunu ilk defa duydum. Demek ki öğreneceğimiz daha çok şey var. İnsan yaşadıkça öğreniyor.![]()
Evet bir de hazır mod paketleri falan da var.Bu launcher tema olarak değil hocam. Minecraft ı başlatmaya yarayan ve çeşitli sürümlerin olduğu program.
XDSorun çözüldü pili bitmiş kuzenimde bozuldu sanmış herkese teşekkür ederim
hgjfghftdfSorun çözüldü pili bitmiş kuzenimde bozuldu sanmış herkese teşekkür ederim
sadasdsljdlkasdjlsadjadSorun çözüldü pili bitmiş kuzenimde bozuldu sanmış herkese teşekkür ederim