TiViBu Kurtlar Vadisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byyasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar bir şey merakımı cezbetti de sormak istedim.
TTNetin yeni hizmeti olan TiViBu da Kurtlar Vadisi gösterilmiyormu ?
Şuanda Revaçda olan yüksek reytingli bir Dizinin reklamını neden kullanmıyor ttnet hiç bi sayfasında kurtlar vadisiyle alakalı bişey göremedim.
StarTv kanallar arasında var ama kurtlar vadisi ile alakalı bişey yok.

TiviBu Kullanan arkadaş varmı armızda varsa bi açıklama getirebilirmi bu mevzuya şimdiden teşekkürler...

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
yayınlar hiç bir şekilde kesilmiyor. tvde neyse tivibu'da da o. tüm dizilerin reklamını yayınlamaya kalksalardı dvd ye koyarlardı 5 tlye satarlardı tivibu reklamı diye.

prestij50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet tüm kanalllar zlene biliyor ama program zaman zaman hatalar veriyor özellikle bi kaç programla çalışırken ben ilk başlarda sadece bende sistemde bi sorun var die düşündüm ama hemen herkeste aynı sorun varmış genede çok güzel

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ama arkadaş galiba son yayınlanan bölümleri izleyemediğinden muzdarip öylemi yoksa benmi yanlış anladım... Mesela K.V.P nun son yayınlanan bölümü...

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet son bölümleri izleyemiyorum.
Ama dizi siteleri var oradan takip ediyorum.
TiVibu da Yayın kesilmeden donmadan izleniyo felan dediler şaşırdım biraz meğer öyleymiş denilenlere göre ama kullanıcı sayısı artınca iş değişirmi bilmiyorum açıkcası şüpheliyim.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ama Kurtlar vadisinin son bölümü yani 1 nisan perşenmbe günü yayınlanan bölümü şu anda mevcut TİVİBU da Tekrar izle menüsünden star tv yi seçtiğinizde K.V.P. son yayınlanan bölümünü izleyebilirsiniz...