Tivibu cep ve web aynı anda izlemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sakkan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sakkan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın TTnet Yetkilisi

Bugüne kadar tivibu web ve cebi aynı anda kullanıyordum.tek şifre olayı çıktığından beri kullanamıyorum,ttneti aradığımda sistem kabul etmiyor diyor.

Ben görevliye kardeşim ben tivibuweb'e ayrı para ödüyorum tiwibu cep' ayrı para ödüyorum böyle mantıksızlıl olabilirmi diyorum,gelen cevap haklısınız ama sistem kabul etmiyor.

aynı anda sadece birini kullanabiliyorsam neden ayrı ayrı para alıyorsunuz abonelik yapıyorsunuz.
Kanunen bu yasalmı? 2 ayrı abonelik için para alıp aynı anda sadece birinin kullanımına izin vermek.

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bunu geçen extarada gorene kadar farketmedim

Cepten girmiyorum bile

İlk çıktıgında denedimiştim

Cep üyeliği + Web üyeliği ücretini ayri ayri aliyorlarmış

Ne dersin TTNET.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TTNet'te herşey mümkün ( Mümkünlü Köyü ) [MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bende şikayet ettim 2-3 hafta önce ama takan olmadı bu kadar adi bir firma olamaz insan 3 kuruş için arkasından bu kadar küfrettirirmi arkadaş

tugrulcagri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tivibu Cep e abone olurken özellikle sordum ikisi de aynı anda çalışacak mı diye, aldığım cevap olumluydu ikisinide kullanabileceğim söylenmişti. Fakat bende sizler gibi ikisini de aynı anda kullanamıyorum. Bunun üzerine tekrar müşteri temsilcisiyle konuştum ve bana şunu söylediler; "Tivibu Web ve Tivibu Cep i aynı anda kullanmanız mümkün değildir. Bu konu üzerinde çalışıyoruz. Size aynı anda çalışacağını söyleyen arkadaşlar yanlış bilgi vermişler."

sakkan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet buraya destek verecekmiş nasıl destek bu işine gelincemi destek verecek,insan bir cevap yazar şöyle olacak böyle olacak diye,ayıp kardeşim.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ttnet son yıllarda o kadar çok bozdu ki inanın artık 2 senelik yaptırdığım paketin bitmesini bekliyorum anında kapatıcam ve evimde ttnete dair hiçbişey bırakmıyacagım artık çok sıktı neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama sadece türkiyedeki en kaliteli neti ttnet sanıyorlar. Ayrıca kardeşim bende tivibu kullanıyorum sadece tivibudan memnunum.