TiTiVi - Ücretsiz Canlı TV ve Canlı Radyo

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
TAMindir.com tarafından geliştirilmiş ücretsiz bir televizyon - radyo programı olan "TiTiVi" sayesinde bilgisayarınızın başında en popüler Televizyon ve Radyo kanallarını izleyebilir/dinleyebilirsiniz.

"TiTiVi" üzerinden Türkiye'nin en popüler TV/Radyo kanallarının yanısıra, sürekli güncellenen kanal listesi ile aradığınız tüm yayınlara tek bir kaynaktan ulaşma imkanı bulacaksınız.
"TiTiVi" TAMindir.com destekli, güvenilir ve tamamen reklamsız bir uygulamadır.
Not: Televizyon yayınları izlerken görsel sorunlar yaşıyorsanız lütfen K-Lite Codec Pack ve Windows Media Player 10 programlarını kurunuz.
Not 2: İnternet aracılığı ile yapılan TV/Radyo yayınları izleyici/dinleyici kısıtlamalı olabilmektedir. Aynı anda belli bir kullanıcı sınırını aşan yayınlar, o an için izlenememe/dinlenememe gibi sorunlar oluşturabilmektedir. Bu gibi sorunların "TiTiVi" uygulaması ile bir bağlantısı yoktur. Ayrıcı internet bağlantınızın hızı ve kalitesi de bu gibi sorunların oluşması/oluşmaması konusunda büyük bir etkendir.
TiTiVi'ye www.titivi.com'dan da ulaşabilirsiniz.
Güncelleme (28.Ekim.2008): Kanallar düzenlenmiş ve yeni kanallar eklenmiştir. Aşağıdaki listeden güncel kanal listesini takip edebilirsiniz.

titivi_2.jpg

http://depo.tamindir.com/dosyalar/dramacydal/TiTiVi.exe

TAMindir

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şimdi yükledim kurdum ama görüntü donuyo sürekli...
Bu hızda internette TV izleyebileceğimizi sanmıyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
zaten kanalların web sitelerinden aktarıyorlar, onların bant genişliği zayıfsa (ki öyledir), bir de telekom altyapısı malum ondan öyle donuyor.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
şimdi yükledim kurdum ama görüntü donuyo sürekli...
Bu hızda internette TV izleyebileceğimizi sanmıyorum

Ordan Tv İzlemen İçin Bağlantının Yüksek OLması Lazım + Kotalı İse Senin bAğlantı aybaşı Fatura Gelince Azın Açık Kalır Dikat Edin:)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tam İndir TİVİ

güzel yapmış tamindir...