Titanic Aşıkları Yeniden Ateşli Sahnelerde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio, Titanic'ten10 yıl sonra tekrar tutkulu aşıklar olarak karşımıza çıkacak. Ateşli sahnelerin yer aldığı filmin yönetmeni ise; Kate Winslet'ın kocası Sam Mendes...

Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio'nun başrollerini paylaştığı ve 1998 yılında vizyona giren Titanic, iki aşığın birbirlerine tutkulu aşkını anlatmasıyla hafızalara kazınmıştı. Beyazperdeye yakışan bu ikili, 10 yıl sonra yeni bir filmle karşımıza gelecek. Richard Yates'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Revolutionary Road' (Salıncakta İki Kişi) filmde yeniden biraraya geliyor. İki aşığın tutkulu sahnelerinin de olduğu bu filmin kamera arkasında ise Winslet'ın kocası yönetmen Sam Mendes olacak. 1950'lerde geçen filmde, DiCaprio, Frank Wheeler karakterini, Winslet ise onun karısını canlandıracak.

Özellikle Titanic'teki arabada sevişme sahnesinin benzerininbu filmde de olması şimdiden merak konusu.

Film, 26 Aralık'ta Amerika'da, gelecek yıl 30 Ocak'ta da İngiltere'de ve 6 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek.

1_b.gif

2_b.gif

3_b.gif

4_b.gif

6_b.gif

Kaynak

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
gene mi arabada sevişiyorlar yahuuuu

ben titanik üzerine film tanımam milyon kere izledimm her seferinde ağladım gene olsa gene izlerim gene ağlarımmm
ama bence ilk her zaman daha güzeldir inş bu da çok tutulur ne diyeyimmmm

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Titanik kadar olamaz tabi ama Leo ve Kate'in hatrına izlenir

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şu camdaki elin olduğu sahne varyaaaa.... :D anladın sen onu :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ayyy leo yaşlanmııııış nerde o çakı gibi delikanlı jack :(

titanic bambaşka ama ya hayatımın filmi o her gün izlesem bıkmam corpusun da dediği gibi her izlediğimde ağlarım :(

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
2_b.gif

ne kadr çirkin burda nerde eski rose :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kate 2. resimde aynı shrek'e benziyor :wheelchair:

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya ikiside çok çirkinleşmişler ama aşkımla izlerim bu filmi ...

:) Aşk filmi nasıl olsa :)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
titanic kadar olmaz ama bu da rekor kırabilir.Arabada sevişmeleride classic oldu :D

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
valla ya nerde eski rose titaniği izledikten sonra 2 kızı öpmüştüm . Allah bize de böle aşklar nasip etsin. araba olayı ayrı tabi

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
hayır hayır rose daha güzel ama saç rengi ten rengine gitmediği için yaşlı ve çirkin göstermiş üzüleyerek söylüyorum leo yani jack yaşlanmış :( kilo almış böhüüü

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ne geniş adamlar ya benim filmim de benim karım başkasıyla aşna fişne he yok artık :D:D

ayrıca film 40 gün sonra falan türkiyeye geliyo o zaman içinde divx i düşer zaten aynı anda vermeleri yararlarına olur bence :D

cakir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kate'e sarı saç hiç gitmemiş bence de. Titanic filmine bayılmıştım. tabii o filmi güzel yapan , insanı duygulandıran Celine Dion'un o kadife sesi. süper di yaa...