- Reaksiyon puanı
- 41
Sakal ve bıyık için tıraş makinesi Trendyol'dan almak istiyorum ama seçemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen moderatör:
Yazıyor ama 2-3 sene sonra bu sistemler yağlanmaz ise sürtünme fazlalaşıyor.Yağlama gerektirmez yazıyor ama?
Alttaki makinayı satın aldım. Önermeye gerek kalmadı ama yine de teşekkürler.![]()
Philips 3000 Serisi MG3740/15 Multigroom 9 in 1 Erkek Bakım Kiti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips 3000 Serisi MG3740/15 Multigroom 9 in 1 Erkek Bakım Kiti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Philips Multigroom 5000 Tıraş Makinesi mg5720/15 Saç Sakal Kesme Makinesi Fiyat - Trendyol
Philips Mg5720/15 Multigroom Series 5000 Saç Ve Sakal Kesme Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu iki makine arasında kaldım hangisini almak daha mantıklı?
Makine yağı falan mı kullanmam gerek hiç bilgim yok yağlama konusundaYazıyor ama 2-3 sene sonra bu sistemler yağlanmaz ise sürtünme fazlalaşıyor.
Aynen hocam makine yağı, yalnız ince bir yağ olması lazım. 3 ayda bir cihazı temizleyip yağlarsan ömrü çok uzun olur.Alttaki makinayı satın aldım. Önermeye gerek kalmadı ama yine de teşekkürler.
Makine yağı falan mı kullanmam gerek hiç bilgim yok yağlama konusunda