Tıp Fakültesi Kazanmak İçin...

10.sınıf yaz tatilinde çalışmaya başlasam kazanır mıyım?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

selcukcrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize merhaba abilerim ablalarım. Foruma yeni üye oldum. Bir sorum olacak 10. sınıf yaz tatilinden itibaren YGS-LYS çalışsam tıp fakültesini kazanabilir miyim? 9.sınıfta işin ciddiyetine pek varamadım dersleri pek takmadım da cevaplarınızı bekliyorum...

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Tıp kazanabilmek için belli bir Allah vergisi gerekli. Kimi biraz çalışır, kimi aşırı çalışır kazanır, kimsi asla kazanamaz. Önemli olan kendi kapasiteni bilmen. 10.sınıf geç değil. Koskoca 3 yıl.

Nelalexius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Düzenli bir şekilde çalışırsan tabii ki kazanırsın ama hiçbir şekilde ders çalışmayı bırakmaman ya da bir konuyu bitirdikten sonra o konuya geri dönmemezlik yapmaman lazım. Bitirdiğin konuların hepsinden her gün illaki test çözmen lazım. Hızlı çalışayım, konuları hemen bitireyim de deme. Sindire sindire, yavaş yavaş çalış. Daha 2-3 yılın var. Okuduğun kafana girsin yani. Hep farklı kaynaklar kullan, her soru tipini çözdüğünden emin ol. Gözünü korkutmak gibi olmasında Tıp kazanmak cidden zor ve sabır gerektiren bir iş ama kendine güveniyorsan her şeyi yapabilirsin. Başarılar dilerim.