Tiktoku Neden Sevmiyorsunuz?

tiktoku neden sevmiyorsunuz?

• güvenli değil

Kullanılan: 0 0.0%
  • kitlesi çok kötü

Kullanılan: 8 19.0%
  • reynmen ne yaptın?

Kullanılan: 3 7.1%
  • diğer:yorum olarak yazabilirsiniz

Kullanılan: 5 11.9%
  • HEPSİ

Kullanılan: 20 47.6%
  • bu seni alakadar etmez

Kullanılan: 6 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    42
Reaksiyon puanı
279
İlk önce sağdan soldan duyupta kötü plartform deyip karalamayın ben biraz inceledim cidden kötüymüş ama duyupda hiç kullanmayanlar lütfen ankete katılmasın bence oradaki kitle rezalet peki siz neden sevmiyorsunuz
anketde belirtebilirsiniz

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Hayatımda gördüğüm en gereksiz insan kitlesi orada. Net bir karar ve kimse bu kararımdan vazgeçiremez.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,594
Oradaki kitle kötü diye uygulamayı kötülemek doğru değil. Aynı insanlar farklı yerlerde de olabilir (YouTube, Instagram, vb.)

TikTok'u güvenlik ve gizlilik açısında sevmiyorum. O sözünüze katılıyorum. :)
Bu sorunun cevabını şuradaki konuda verdim. :)

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Feministliği kadınların üstünlüğü olarak görenlerin yeri daha çok.
Feminizm eşit hakları savunur ama eşit sorumlulukları savunmaz. Bu yüzden Feminizm tam bir saçmalık. Gerçek eşitlik diyorsan herşey eşit olacak. Ek olarak isminde bile cinsiyetçilik olan bir düşünce.

Female - Kadın
Feminizm

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Bu konulardan sanırım hiç kimse açmaktan sıkılmıyor. Buna benzer daha kaç konu açılacak ki? Tiktok boş ve gereksiz videolar çeken insanlarla dolu. Başka bir şey değil. O videolara gülen varsa onun için üzülmek lazım.
Öyle boş ve de insanlara hiç bir faydası olmayan bir şey ile ilgili konuşmak hiç mantıklı gelmiyor bana. Sadece zaman kaybı tiktok.

LinuxIsNotUniX

Doçent
Reaksiyon puanı
963
bu kaçıncı tiktok iyimi kötümü konusu ?
her girdiğimde tiktola ilgili ve aynı konuda farklı başlıklarda konu görüyorun sizce de sıkmadı mı biraz?

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Feminizm eşit hakları savunur ama eşit sorumlulukları savunmaz. Bu yüzden Feminizm tam bir saçmalık. Gerçek eşitlik diyorsan herşey eşit olacak. Ek olarak isminde bile cinsiyetçilik olan bir düşünce.

Female - Kadın
Feminizm
Bana göre de saçmalık, evet ideoloji olarak eşit hakları savunuyorlar ama ülkemizde ki bazı insanlar bunu eşit hak olarak görmüyorlar kadınların erkeklerden daha üstün olduğunu görüyorlar ve bu düşünce için feministliğin arkasına saklanıyorlar ve maalesef bu tür insanlar bu uygulama üzerinde çok çok fazla yer alıyor.

exen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bir kere çocuklara kötü örnek, yeni nesili etkileyen çok büyük bir ağ. Ergen fenomenlerin peşine takılan bir nesil yetişiyor. Genelleme yapmak istemem ama kullananların çoğu olmasalar eksikliği hissedilmeyecek insanlar. Ne kültür, ne ahlak ne de başka özelliklere sahipler.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
İlk önce sağdan soldan duyupta kötü plartform deyip karalamayın ben biraz inceledim cidden kötüymüş ama duyupda hiç kullanmayanlar lütfen ankete katılmasın bence oradaki kitle rezalet peki siz neden sevmiyorsunuz
anketde belirtebilirsiniz
Fatma gülün suçu ne ? ? Gibi bundada platform suçu yok.. kitle kötü

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Sunucuları berbat. 30 saniye video izlemek için 20 saniye bekliyoruz.
Aslında ben kullanmadım tam olarak bir arkadasın telefonun da vardı bi 5dk baktım hiç hoşuma gitmedi.. şimdi ınstagram reels de öyle olmaya başladı.. hakkı abi vs vs olmasa onuda kapatacam ama kapamıyorum...

Swochtiar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Aslında sevmemek değil fakat insanlar bunu anlamıyor maalesef ki :( Onların eğlenme yeri ora ve bizim/benim eğlence yerim Discord Kİ bu kimseyide alakadar etmez ben skype dahi kullanırım kısaca pek bir şey denilemez onlar orda eğleniyorlar rastgele şu engellilere bi bakayım diye giriyorlar fakat rezillik sen o uygulamayı indiriyorsan zevk alıyorsun ki indiriyorsun insanlara bunu anlatamıyoruz maalesef ki herkes Engelli, Özürlü Ve Mal gibi kelimeler kullanıyorlar çok yanlış bir davranış...

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Belli bir vizyonu olmayan cahillerin olsa da fenomenlikten ötesi olmayan yahut oyunculuğa meraklı, doğru bir yolda ama yeteneği 0 olan, boya kutularının, cirkinligini transparan yada mini kıyafetlerle örtmeye çalıştığı,
15 sn lik videolara bütün insani,ahlaki ve milli duyguları sığdırmaya çalışarak aklınca prim yapmaya çalıştığı, bi lağam çukuru

Not:Elbette istisnalar olabilir fakat kaideyi bozmazlar..

Reaksiyon puanı
120
Direkt olarak yapımcları hoşuma gitmeyen içerikler koymadıkları sürece, yani kullananlar kötüleştirdikleri sürece -ki bu doğal bir süreç- hiçbir platformdan nefret etmem. Fakat TikTok'tan nefret etmemin ayrıca sebepleri var.

1) Çıplaklık
2) saçma sapan mantıksız akımlar, anlamı olmayan şeylerle ünlü olma çabası.
3) Sanırım en kuvvetli sebep bu : TikTok Çin'in
Korona mevzusu değil de, Çin Doğu Türkistan'da Uygur Türklerine eziyet ve asimilasyon uyguluyor. Neden olabildiğince yerli olmaya çalışmak varken böyle bir duruma kendimizi sürüklüyoruz. Ayrıca tarih boyunca düşmanımız olan bir millet.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Kimi zaman insanları aşağılayan kimi zaman afedersiniz, oturma organı ile takipçi kasan,
İnsanların olduğu bir topluluk. TikTok kötü değil. TikTok'u kullanan insanlar kötü. İyi videolarda var. İnsanların keşfetine genellikle Rus kızlar ve saçma öpme videoları çıkıyor. Yada şu Cellat diye biri var o çıkıyor. Böyle saçma videolar oluyor. Günümüz insanları ayrı bir tuhaf. TikTok'a laf atıp tiktok'da abaza gibi rus kızları izleyeninden tut, İnstagram reels videolarında TikTok videolarınu izleyip sonrada tiktok izleyen biri ile dalga geçiyorlar. Gereksiz bir topluluk/ortam oluşmuş durumda TikTok'da. Bu olmasa zaten sorun olmaz Mutlu mesut kullanırız instagram vs gibi.