Tictoc'ta nasıl Sticker eklenir?

Tictoc Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i_section5.jpg

Tictoc'ta Sticker eklemenin yolları:

Android

Stickerlar sohbet esnasında duygularınızı animasyon olarak aktarmaya yarayan eğlenceli görsellerdir. Chat ekranında gülümseme butonuna tıklayarak stickerlara ulaşabilirsiniz.Yeni sticker oluşturmak için ekranda bulunan [+] butonuna tıklayınız.

Sık kullanılan etiketlerin sırasını değiştirmek istiyorum

Ayarlar > Sohbet Ayarları > Stickerımı düzenle altından stickerlarınızı düzenleyebilir yada silebilirsiniz. (Varsayılan görseller kaldırılamaz)

Kaldırdığınız bir stickerı, sticker listesinden tekrar indirebilirsiniz.

Sticker Stüdyo

Bu sticker tipini fotoğraflarınızı düzenleyerek, üzerlerine yazı veya görsel ekleyerek oluşturabilirsiniz. Fotoğraf stickerlarının yanı sıra, bir fotoğraf dizisinin veya bir videonun görüntülendiği animasyonlu stickerlar da oluşturabilirsiniz.

Bu özelliği iPhone'da/Android'de Tictoc v.3.0.6 veya daha yüksek sürümlerinde kullanabilirsiniz.

Sticker Stüdyo'yu nasıl kullanabilrim?

Sticker stüdyo fonksiyonunu kullanarak sticker oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz. Oluşturduğunuz stickerlar otomatik olarak sohbet odasında Benim Stickerlarım'da listesine kaydedilir. Bir sticker kaydedildikten sonra genel bir etiketle aynı şekilde kullanılabilir. sticker oluşturduktan sonra bunu Tictoc profil fotoğrafınız olarak belirlemek için Kaydet düğmesinin yanındaki profil fotoğrafı ayarı simgesine basın.

Stickerları diğer mesaj uygulamarında da kullanabilir miyim?

Bir sticker oluşturduğunuzda otomatik olarak fotoğraf galerisine kaydedilir. İstediğiniz yerde özgürce kullanabilirsiniz.

Bir Stickerı nasıl silebilirim?

Sohbet odasının sticker listesinde, Sil düğmesinin görüntülenmesi için Benim Sekmem'i basılı tutun. Bunu silmeye çalışsanız bile, eğer arkadaşlarınız zaten o stickerı kullanıyorsa sadece siz kendi cihazınızdan silmiş olursunuz.

Tictoc kullanan arkadaşlarım benim stickerlarımı kullanabilir mi?

Eğer bir sticker oluştururken başkalarıyla paylaşılmasına izin verirseniz, o etiketi gönderdiğiniz sohbet odasındaki arkadaşınız parmağını stickerda basılı tutarak Sticker'ı Kaydet düğmesini görüntüleyebilir. Eğer paylaşıma izin vermezseniz, Sticker kaydet düğmesi devre dışı bırakılır ve başkaları stickerı kullanamaz.

Sticker Stüdyo hizmetine nereden erişebilirim?

Sticker Stüdyo aşağıdaki şekillerde kullanılabilir.

Tictoc sohbet odası > Emoticon > Benim Sekmem {+} simgesi

Sol menü > Sticker Stüdyo menüsü

Sohbet Odası > Fotoğraf Önizleme >StickerSimgesi

iPhone

Bir etiket eklemek istiyorum

Etiket, sohbetinizi canlandıracak farklı ifadeler ve animasyonlar içeren eğlenceli bir öğedir. Tuş takımında gülümseme simgesini tıklarsanız Etiketler görünür hale gelir.
Çeşitli etiketler eklemek isterseniz etiket menüsündeki [ + ] simgesine basın.

Sık kullanılan etiketlerin sırasını değiştirmek istiyorum.

Ayarlar > Sohbet Odasını Yönet > Etiketimi Düzenle bölümüne giderek etiketlerin sırasını değiştirebilir ve hatta kullanmadığınız etiketleri silebilirsiniz. (Emoticon'lar, fotoğraf etiketleri ve temel etiketler silinemez.)

Sildiğiniz etiketleri daha sonra etiket listesinden tekrar indirebilirsiniz.

Sticker Stüdyo hizmeti nedir?

Bu sticker tipini fotoğraflarınızı düzenleyerek, üzerlerine yazı veya görsel ekleyerek oluşturabilirsiniz. Fotoğraf stickerlarının yanı sıra, bir fotoğraf dizisinin veya bir videonun görüntülendiği animasyonlu stickerlar da oluşturabilirsiniz.

※ Bu özelliği iPhone'da/Android'de Tictoc v.3.0.6 veya daha yüksek sürümlerinde kullanabilirsiniz.

Sticker Stüdyo nasil kullanabilirim?

Sticker stüdyo fonksiyonunu kullanarak sticker oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz. Oluşturduğunuz stickerlar otomatik olarak sohbet odasında Benim Stickerlarım'da listesine kaydedilir. Bir sticker kaydedildikten sonra genel bir etiketle aynı şekilde kullanılabilir. sticker oluşturduktan sonra bunu Tictoc profil fotoğrafınız olarak belirlemek için Kaydet düğmesinin yanındaki profil fotoğrafı ayarı simgesine basın.

Stickerları diğer mesaj uygulamalarında da kullanabilir miyim?

Bir sticker oluşturduğunuzda otomatik olarak fotoğraf galerisine kaydedilir. İstediğiniz yerde özgürce kullanabilirsiniz.

Bir stickerıi nasıl silebilirim?

Sohbet odasının sticker listesinde, Sil düğmesinin görüntülenmesi için Benim Sekmem'i basılı tutun. Bunu silmeye çalışsanız bile, eğer arkadaşlarınız zaten o stickerı kullanıyorsa sadece siz kendi cihazınızdan silmiş olursunuz.

Tictoc kullanan bir arkadaşım benim stickerlarımı kullanabilir mi?

Eğer bir sticker oluştururken başkalarıyla paylaşılmasına izin verirseniz, o etiketi gönderdiğiniz sohbet odasındaki arkadaşınız parmağını stickerda basılı tutarak Sticker'ı Kaydet düğmesini görüntüleyebilir. Eğer paylaşıma izin vermezseniz, Sticker kaydet düğmesi devre dışı bırakılır ve başkaları stickerı kullanamaz.

Bilgisayarda Tictoc

Mobil sürümden bazı Stickerlar indirdim ama bunları PC sürümünde göremiyorum.

Bu Stickerları Tictoc'un PC sürümüne tekrar indirmeniz gerekir.

- Emoticon ve Sticker Penceresi > Sağ üst köşedeki [+] sekmesine tıklayın > İstediğiniz Stickerları seçip indirin

Bilgisayarda Tictoc Stickerları destekliyor mu?

Bilgisayarda Tictoc fotoğraf Stickerlarının gönderilmesini destekler ancak fotoğraf Stickerı oluşturmanıza izin vermez.

Bunları sadece Tictoc'un mobil sürümünde oluşturabilirsiniz.

Tictoc'un mobil sürümünde oluşturulmuş bir fotoğraf Stickerını PC sürümüne indirip oradan gönderebilirsiniz.

Bununla birlikte, diğer kişilerin size gönderdikleri yeni fotoğraf etiketlerini kaydedebilirsiniz.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
i_section5.jpg

Tictoc'ta Sticker eklemenin yolları:

Android

Stickerlar sohbet esnasında duygularınızı animasyon olarak aktarmaya yarayan eğlenceli görsellerdir. Chat ekranında gülümseme butonuna tıklayarak stickerlara ulaşabilirsiniz.Yeni sticker oluşturmak için ekranda bulunan [+] butonuna tıklayınız.

Sık kullanılan etiketlerin sırasını değiştirmek istiyorum

Ayarlar > Sohbet Ayarları > Stickerımı düzenle altından stickerlarınızı düzenleyebilir yada silebilirsiniz. (Varsayılan görseller kaldırılamaz)

Kaldırdığınız bir stickerı, sticker listesinden tekrar indirebilirsiniz.

Sticker Stüdyo

Bu özelliği iPhone'da/Android'de Tictoc v.3.0.6 veya daha yüksek sürümlerinde kullanabilirsiniz.

Sticker Stüdyo'yu nasıl kullanabilrim?

Stickerları diğer mesaj uygulamarında da kullanabilir miyim?

Bir Stickerı nasıl silebilirim?

Tictoc kullanan arkadaşlarım benim stickerlarımı kullanabilir mi?

iPhone

Bir etiket eklemek istiyorum

Etiket, sohbetinizi canlandıracak farklı ifadeler ve animasyonlar içeren eğlenceli bir öğedir. Tuş takımında gülümseme simgesini tıklarsanız Etiketler görünür hale gelir.
Çeşitli etiketler eklemek isterseniz etiket menüsündeki [ + ] simgesine basın.

Sık kullanılan etiketlerin sırasını değiştirmek istiyorum.

Ayarlar > Sohbet Odasını Yönet > Etiketimi Düzenle bölümüne giderek etiketlerin sırasını değiştirebilir ve hatta kullanmadığınız etiketleri silebilirsiniz. (Emoticon'lar, fotoğraf etiketleri ve temel etiketler silinemez.)

Sildiğiniz etiketleri daha sonra etiket listesinden tekrar indirebilirsiniz.

Sticker Stüdyo hizmeti nedir?

※ Bu özelliği iPhone'da/Android'de Tictoc v.3.0.6 veya daha yüksek sürümlerinde kullanabilirsiniz.

Sticker Stüdyo nasil kullanabilirim?

Stickerları diğer mesaj uygulamalarında da kullanabilir miyim?

Bir stickerıi nasıl silebilirim?

Tictoc kullanan bir arkadaşım benim stickerlarımı kullanabilir mi?

Bilgisayarda Tictoc

Mobil sürümden bazı Stickerlar indirdim ama bunları PC sürümünde göremiyorum.

Bu Stickerları Tictoc'un PC sürümüne tekrar indirmeniz gerekir.

- Emoticon ve Sticker Penceresi > Sağ üst köşedeki [+] sekmesine tıklayın > İstediğiniz Stickerları seçip indirin

Bilgisayarda Tictoc Stickerları destekliyor mu?

Bilgisayarda Tictoc fotoğraf Stickerlarının gönderilmesini destekler ancak fotoğraf Stickerı oluşturmanıza izin vermez.

Bunları sadece Tictoc'un mobil sürümünde oluşturabilirsiniz.

Tictoc'un mobil sürümünde oluşturulmuş bir fotoğraf Stickerını PC sürümüne indirip oradan gönderebilirsiniz.

Bununla birlikte, diğer kişilerin size gönderdikleri yeni fotoğraf etiketlerini kaydedebilirsiniz.

Bu sticker saçmalığından kurtulun ya. Sadeleşin biraz...

Yüklemem ile kaldırmam bir oldu :D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Burada açılan konuları görünce,yüklememem gereken bir şey olduğunu anladım.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
şöyle bişey var çok güzel ismide hoş görünüyor , özellikleride var asıl soracagım soru şu , Whatsaptten veya Line ' dan farkı ne veya Nedene Whatsappi bırakıp Tıctoc'a geçmeliyiz ,

Kişi bulma sorunlu Whatsapp gibi Çok populer programda bile Sorunumuz oluyorken düşünün gerisini böyle programlarda en önemli olan şey özellikten daha çok kullanan sayısıdır