THY Euroleague'de TOP 16 grupları belli oldu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Euroleague'de 10. haftanın da tamamlanmasının ardından Top 16 grupları da belli oldu.

er_1.jpg

THY Euroleague’de ilk tur heyecanı sona erdi. Gruplarında ilk 4 sırayı bir üst tura çıkarken, diğer 2 takım yola Eurocup’ta devam edecek.

İşte Gruplar;

E GRUBU:
Real Madrid
Maccabi Tel Aviv
Panathinaikos
Galatasaray Liv Hospital
Barcelona
Kızılyıldız
ALBA Berlin
Zalgiris Kaunas

F GRUBU:
CSKA Moskova
Olympiakos
Anadolu Efes
Emporio Armani Milano
Fenerbahçe Ülker
Nizhny Novgorod
Laboral Kutxa
Unicaja Malaga

Euroleague’de TOP 16 heyecanı 30 Aralık 2014 – 10 Nisan 2015 tarihleri arasında yaşanacak.

NTV SPOR

Galatasaray ile Kızılyıldız aynı grupta!

THY EuroLeague'de daha önce son 16 turuna yükselmeyi garantileyen Kızılyıldız, Laboral Kutxa'yı yenerek Galatasaray Liv Hospital ile aynı gruba düştü.

THY EuroLeague'de daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Kızılyıldız, evinde İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yı konuk etti. Başa baş geçen mücadelede kazanan taraf 90-82 ile Kızılyıldız oldu.

Kızılyıldız bu sonuçla TOP 16'ta temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital ile yine aynı gruba düştü. Bu durum iki ekibin yapacağı maçlar öncesinde tedirginlik yarattı. Geçtiğimiz günlerde sarı–kırmızılıların Kızılyıldız'ı ağırladığı karşılaşma öncesinde konuk ekibin taraftarı Marko Ivkovic çıkan kavga sonucu bıçaklanarak yaşamını yitirmişti.

galatasaray-ve-kizilyildiz-ayni-grupta--5104091.Jpeg

KAYNAK

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Galatasaray kısıtlı kadrosuna rağmen son maçta sürprize imza atarak gruplara kalması güzel bir olay olsa da düştüğü grup aşırı zor.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in grubu çok daha uygun. Türk Basketbol takımları arasında ben gene Fenerbahçe'ye çok güveniyorum bu gruptan da büyük bir sürpriz olmazsa rahatça çıkacaklar, diğer Türk takımları için Allah kerim diyelim. :)

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
fenerbahçe ve efes in gruptan çıkabileceğini düşünüyorum.
gs nin durumu biraz askıda insan yorum bile yapamıyor. ama umarım başarılı olabilirler gruplarında.